Τετάρτη, Απρίλιος 14, 2021

Survivor 7/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου!
Survivor 7/4: Αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία και είμαστε στις θέσεις μας! Πόντο πόντο όλα τα ματσαρίσματα. Live σχολιασμός!

Survivor 7/4

Survivor 7/4: Εδώ είμαστε για ακόμα μία Live μετάδοση για το Survivor. Αγώνισμα επάθλου έχουμε μπροστά μας αυτή τη φορά. Δεν πρόλαβε η παραγωγή να ετοιμάσει έπαθλο επικοινωνίας με τις νέες ομάδες.

Αλλά, το φαγητό είναι εξίσου σημαντικό. Ίσως και κάτι παραπάνω από σημαντικό αυτή τη στιγμή. Βέβαια σε αυτή τη μέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το σημαντικό έρχεται στο συμβούλιο του νησιού. Και η αποχώρηση. Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Λιανός δε, έχουμε και σοβαρό ζήτημα στην αποχώρηση. O Γιώργος Λιανός είπε πως ο παίκτης που αποχωρεί τα κάνει… λαμπόγυαλο. Δεν θα είναι δηλαδή μια απλή αποχώρηση. Θα έχει και χαμό. Όπως πάντα δηλαδή.

Σε ότι έχει να κάνει με το Survivor όμως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και ώρα. Αν θέλετε να μάθετε το αποτέλεσμα, ξέρετε τι έχετε να κάνετε. Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου.

Πάμε στο Live σιγά σιγά.

sportime.gr
Latest Posts

Κουζίνα

Τελευταια news