Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Survivor 12/4: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία;

spot_imgspot_img

Survivor 12/4: Έχουμε μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor 12/4

Survivor 12/4: Το λέγαμε και το αναφέραμε πολλές φορές. Μπορεί το Survivor να είναι το παιχνίδι των ανατροπών, αλλά μέχρι ενός σημείου. Μερικά πράγματα μπορούν να γίνουν, άλλα απλά δεν μπορούν να γίνουν.

Είδαμε λοιπόν την μπλε ομάδα να κερδίζει σχετικά εύκολα. Αυτό ακριβώς που είχαμε προβλέψει σε ότι έχει να κάνει με το έπαθλο αυτό κι έγινε. Αυτό που ακολούθησε όμως ήταν τρομερό. Ο Αλέξης Παππάς και ο Ηλίας Μπόγδανος παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Αυτό που είδαμε ήταν ένα χοντρό επεισόδιο που πήγε να εκτυλιχτεί μεταξύ τους. Τελικά με την παρέμβαση όλων, ακόμα και ο Γιώργος Λιανός μπήκε στη μέση, τα πράγματα ηρέμησαν.

Το θέμα είναι πως η κόκκινη ομάδα μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Διότι ξεκινάει και εβδομάδα με ασυλίες και συμβούλια του νησιού. Κι εκεί θα φανεί που θα πάει το πράγμα σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες και τη δυναμική τους. Η τηλεθέαση ασφαλώς σε τέτοια πράγματα είναι ό,τι καλύτερο για το κανάλι του Φαλήρου.

Το ερώτημα είναι όμως αν μπορεί να μαζευτεί αυτό το πράγμα και να δούμε κάτι διαφορετικό. Μήπως όλα αυτά τα γεγονότα συσπειρώσουν την κόκκινη ομάδα; Μήπως είναι καιρός να πάρουν κι αυτοί μια νίκη; Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης; Είδαμε μέχρι και τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει έναν αγώνα. Τον Κώστα μάλιστα.

Δείτε το βίντεο της νίκης του Ντάφυ

Οι πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο λένε πως οι κόκκινοι μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Είναι σε θέση να ξεκινήσουν με άλλον αέρα την εβδομάδα και να κερδίσουν το αγώνισμα για την 1η ασυλία. Θα περιμένουμε ασφαλώς το οριστικό αποτέλεσμα (θα έρθει το πρωί) μέχρι να σας το πούμε με βεβαιότητα, αλλά έχουμε κόκκινες ενδείξεις.

Δείτε το ξέσπασμα του Ηλία που έκλαψα στην αγκαλιά του Κώστα

Διαβάστε επίσης

sportime.gr

Latest Posts

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κουζίνα

Τελευταια news