Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Survivor προτεινόμενοι 14/4: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

spot_imgspot_img

Survivor προτεινόμενοι 14/4: Το Sportime σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε με αρνητική ψήφο τον παίκτη που θέλετε να αποχωρήσει.

Survivor προτεινόμενοι 14/4

Survivor προτεινόμενοι 14/4: Είναι πλέον must. Είναι το trademark μας. Σας γέμισε αγγλικές εκφράσεις. Ωστόσο είναι η αλήθεια. Αποτελεί μία από τις πλέον χρήσιμες διαδικασίες για να ξέρουμε τι κάνουμε και που βαδίζουμε. Να είμαστε σε θέση να δούμε τι θα γινόταν στο Survivor αν η διαδικασία της ψηφοφορίας ήταν διαφορετική.

Αποτελεί χρόνια απορία και αυτό που θέλουμε να μάθουμε κάθε εβδομάδα. Τι θα γινόταν αν ψηφίζαμε με αρνητική ψήφο και όχι με θετική όπως γίνεται τώρα στο Survivor. Διότι καλά τα Survivor και όλη η διαδικασία που ακολουθούμε για να σας ενημερώνουμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά έχουμε και τα πειράματά μας. Τις αναλύσεις μας. όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Πέντε φορές έχει γίνει από εμάς αυτή η διαδικασία. Τις τρεις από αυτές είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που βγήκε στην οθόνη μας με τις θετικές ψήφους. Ασφαλώς και είναι άλλο να πληρώνεις και άλλο να ψηφίζεις τζάμπα. Ωστόσο δείχνει μια τάση, δείχνει πως ίσως είναι καιρός να αλλάξει η διαδικασία. Έστω από το επόμενο Survivor.

Αυτοί είναι οι τέσσερις προτεινόμενοι και το πως βγήκαν στον τάκο

Πάμε να δούμε τι θα γινόταν αν στους τωρινούς τέσσερις υποψηφίους μπορούσαμε να ψηφίσουμε ποιος θέλουμε να αποχωρήσεις και όχι να παραμείνει. Κώστας Παπαδόπουλος, Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου και Παύλος Γαλακτερός οι υποψήφιοι. Μπείτε στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Ψηφίστε ποιος θέλετε να αποχωρήσει

Ο Κώστας επιτέθηκε στην Ελευθερία στο τέλος του συμβουλίου

Διαβάστε επίσης

Στέλιος Πέτσας Οι μετακινήσεις για το Πάσχα και το άνοιγμα της εστίασης

Συγκλονιστικό video: Κουρέας ξυρίζει το κεφάλι του Αλληλεγγύη σε συνάδελφό του με καρκίνο (vid)

sportime.gr

Latest Posts

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κουζίνα

Τελευταια news