Λίγο από την καθημερινότητά στους στον Άγιο Δομίνικο μας έδειξαν ξανά το Survivor ζευγάρι Μαριαλένα-Σάκης, στην αμαξάτη συνέντευξη που παραχώρησαν στον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Βέβαια, συνέντευξη του Κοψιάλη χωρίς απρόοπτα ή ανατροπές γίνεται; Εμ δε γίνεται! Κι αυτό τη στιγμή που η Μαριαλένα έβγαλε… νύχια γκρινιάζοντας στον Σάκη, ξαφνικά είχαμε φιλάκι!

Το φιλί τους μέσα στο αμάξι ήταν το highlight της συνέντευξης.

Αφού η Μαριαλένα του γκρίνιαξε στον Σάκη ότι ασχολείται με τις επιχειρήσεις του και αφήνει σε δεύτερη μοίρα τις σχέσεις του, αρνήθηκε τα περί… γάμου και έβγαλε… νύχια για το γεγονός ότι ο Σάκης πανηγύριζε ενώ αυτή ήταν ημιλιπόθυμη στον πάγκο, τελικά είχαμε φιλί.

Μια παρένθεση, παιδιά. Εμ βρε χρυσή μου, βρε καλή μου, επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος, με τις επιχειρήσεις θα ασχολείται τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Δεν… ξύνει καρύδες στην Καραϊβική πια, ούτε θα σας κυνηγάνε οι κάμερες του ΣΚΑΪ για τρυφερά ενσταντανέ. Αυτά που… καλόμαθες να τα ξεχάσεις αγαπητή μου. It’s about quality, not quantity, που λένε και οι φίλοι μου στο Δουβλίνο.

Ο Σάκης περιποιήθηκε ένα τραύμα στο δάκτυλο της Μαριαλένας, με την Ρουμελιώτη να τον φιλάει στοργικά στο… μέτωπο μετά από απαίτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Πονηρέ Αλέξανδρε! Το πήρες το viral πάλι.

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο στο 25:00.

Διαβάστε επίσης: Survivor 5: Τι όρο έθεσε ο Ντάνος για να μπει στο παιχνίδι; Ποιοι έχουν πει «όχι»

«Μπαμ» με Ιτούρμπε ο Άρης! (vids+stats)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές! Εκεί πάει!