Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Survivor ατομική ασυλία 13/4: ! Αυτόν υποδεικνύει σαν υποψήφιο προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης!

spot_imgspot_img

Survivor ατομική ασυλία 13/4: Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία και θα υποδείξει τον 2ο μπλε υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor ατομική ασυλία 13/4

Survivor ατομική ασυλία 13/4: Δεν έχουν τελειωμό τα σημερινά για το Survivor. Πολύ πράγμα και αρκετά για ανάλυση. Από εδώ θα τα μάθετε όλα. Δεν υπάρχει καλύτερη γωνιά για τα Survivor από το Sportime.

Εκτός από το αγώνισμα ασυλίας, εκτός από το συμβούλιο του νησιού και τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση, έχουμε ακόμα μια διαδικασία απόψε. Τους παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία και θα υποδείξουν αυτούς πους είναι προς αποχώρηση. Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει το πιο σημαντικά κομμάτια του επεισοδίου. Κυρίως το οριστικό αποτέλεσμα σε ότι έχει να κάνει με το αγώνισμα για την ασυλία. Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 2η ασυλία.

Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας. Εκεί οι μπλε έχασαν το αγώνισμα για την 1η ασυλία και πήγαν σε αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Αυτή την κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης. Σε ένα αγώνισμα που η τελευταία τριάδα που έμεινε το πάλεψε μέχρι το τέλος. Οι γυναίκες όχι και τόσο, αφού είχαν ασυλία ούτως ή άλλως.

Δείτε πως κέρδισε

Ο Νίκος Μπάρτζης λοιπόν είναι ο παίκτης που φοράει στο λαιμό του το κολιέ της ατομικής ασυλίας. Αυτός είναι που θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση, να δείξει έναν από τους Μπλε, ο οποίος πρέπει να είναι άντρας, αφού οι γυναίκες είναι προστατευμένες.

Φυσικά δεν μπορεί να διαλέξει το φίλο του τον Τζέημς που είναι κολλητοί και το δείχνουν, ο Κώστας είναι ήδη υποψήφιος όπως σας είχαμε αποκάλυψει, άρα ανάμεσα σε Κόρο και Παύλο, ο Μπάρτζης θα δείξει τον δεύτερο.

Το ανέφερε κιόλας ο Νίκος. Ο Τζέημς είναι το άλλο μου μισό. Το είπε ξεκάθαρα.

Τα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλάζουν μέρα με τη μέρα και σίγουρα συνεχίζουν να καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στην τηλεθέαση.

Αν θέλετε ένα preview του σημερινού επεισοδίου, μπορείτε να δείτε το trailer του Survivor, με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου, που θα κοστίσει και την ασυλία στους Κόκκινους.

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη. Και όχι μόνο. Η σύζυγός του ανέφερε σε πρωινή εκπομπή τα ακόλουθα.

Δείτε όσα είπε

Διαβάστε επίσης:

Survivor 13/4: Στατιστικά! Κόκκινη ανατροπή κόντρα σε όλα!sportime.gr

Latest Posts

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κουζίνα

Τελευταια news