Connect with us

Ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Published

on

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Ατομική  εταιρεία με την επωνυμία «FLASHSTARS» , που εδρεύει στην ΠΑΤΡΑ Ν. Αχαΐας, με ΑΦΜ  116216785 Δ.Ο.Υ.  Γ ΠΑΤΡΩΝ, διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με εμπιστευτικότητα και σεβασμό στην ιδιωτική σας ζωή, λαμβάνοντας τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την περαιτέρω προστασία τους.

Η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα έχει ως στόχο να σας ενημερώσει σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας, πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και γνωστοποιηθούν, πώς μπορείτε να ελέγχετε τη χρήση και τη γνωστοποίηση των πληροφοριών που σας αφορούν και πώς προστατεύονται οι πληροφορίες αυτές. Ακολουθεί συνοπτική παρουσίαση και αναλυτικότερη παράθεση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη [email protected]

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΗ

Ο ιστότοπος συλλέγει προσωπικά δεδομένα α) όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του β) όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του και δ) όταν συμμετέχει στους διαγωνισμούς. Τα κύρια προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται με τη συναίνεση του επισκέπτη / χρήστη είναι τα εξής: Όνομα  – Επώνυμο –-Ε-Mail-Τηλέφωνο -Διεύθυνση -Τ.Κ. –Πόλη- Χώρα- Επάγγελμα- Ηλικία.

Είναι δυνατόν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται είδη προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη, που αφορούν μεταξύ άλλων σε πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του, σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων της δικής του διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής του θέσης, του είδους και της έκδοσης του πλοηγού του, του λειτουργικού του συστήματος, της πηγής παραπομπής του, της διάρκειας της επίσκεψής του, των σελίδων που ανέγνωσε και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές).

ΧΡΗΣΗ

Προσωπικά δεδομένα που χορηγούνται μέσω του ιστοτόπου, ή συνδεόμενων εφαρμογών, θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του ιστοτόπου ή σε σχετιζόμενες εφαρμογές.

Οι Ρυθμίσεις Απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των στοιχείων του χρήστη στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή του χρήστη ο ιστότοπος δεν θα διαθέσει τα προσωπικά του στοιχεία σε κανένα τρίτο μέρος για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης του ιδίου ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους.

Ο ιστότοπος δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του ιστοτόπου σε κανένα τρίτο φορέα εκτός εάν :

– Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων.

– Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

 Αποστολή Νewsletter. Με την εγγραφή του στο newsletter και τη ρητή συγκατάθεσή του, ο επισκέπτης αποδέχεται να λαμβάνει ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η Εταιρεία μας.

Προτού αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα τρίτου προσώπου στον ιστότοπο ο χρήστης, πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει τη συναίνεση του προσώπου αυτού τόσο για την αποκάλυψη όσο και για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

 Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων

Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο, οι πληροφορίες αυτές θα διαγραφούν το συντομότερο δυνατό.

Διαβίβαση σε Τρίτους

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών / επισκεπτών διαβιβάζονται σε τρίτες εταιρείες (εκτελούσες την επεξεργασία), οι οποίες παρέχουν στην Εταιρεία μας υπηρεσίες επικοινωνίας και ενεργούν για λογαριασμό μας. Οι εν λόγω Εταιρίες λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων με την Εταιρεία μας και επεξεργάζονται τα δεδομένα μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας. Φροντίζουμε πάντοτε και ελέγχουμε τους συνεργάτες μας ώστε να λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων με την Εταιρεία μας κατά τη σχετική επεξεργασία η οποία δύναται να υλοποιηθεί μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας.

 Χρόνος Τήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία διατηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών, εκτός αν επιβάλλεται διαφορετικός χρόνος τήρησης από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Η Εταιρεία και οι συνεργαζόμενοι με αυτήν χρησιμοποιούν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας, ακολουθούν κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψουν τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

 Τα Δικαιώματά σας

Σας ενημερώνουμε ότι για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής των Προσωπικών σας Δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Εταιρεία ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή και με έγγραφο αίτημα σας.

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σας σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμα σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρείας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Καθώς η «Skaipatras.gr» είναι ελληνική εταιρεία, αρμόδια εποπτική αρχή για τον έλεγχο της συμμόρφωσής της είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523 Αθήνα, www.dpa.gr)».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΗ

Ο ιστότοπος συλλέγει προσωπικά δεδομένα α) όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του β) όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του και δ) όταν συμμετέχει στους διαγωνισμούς. Τα κύρια προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται με τη συναίνεση του επισκέπτη / χρήστη είναι τα εξής: Όνομα  – Επώνυμο –-Ε-Mail-Τηλέφωνο -Διεύθυνση -Τ.Κ. –Πόλη- Χώρα- Επάγγελμα- Ηλικία.

Είναι δυνατόν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται τα παρακάτω είδη προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη:

(α) πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του, σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων [της δικής του διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής του θέσης, του είδους και της έκδοσης του πλοηγού του, του λειτουργικού του συστήματος, της πηγής παραπομπής του, της διάρκειας της επίσκεψής του, των σελίδων που ανέγνωσε και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές).

(β) πληροφορίες που χορηγούναι κατά την εγγραφή του στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένης της δικής του διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

(γ) πληροφορίες που χορηγούνται κατά την συμπλήρωση του προφίλ του στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων: του ονόματός του, των φωτογραφιών του προφίλ του, του γένους του, της ημερομηνίας γέννησής του, της οικογενειακής του κατάστασης, των ενδιαφερόντων και ασχολιών του, των λεπτομερειών εκπαίδευσης και επαγγελματικής τους πορείας).

(δ) πληροφορίες που παρέχει στον ιστότοπο με σκοπό την εγγραφή του ως συνδρομητή στις ενημερώσεις και στα ενημερωτικά δελτία  του ιστοτόπου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός του και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του).

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

(ε) πληροφορίες που παρέχει στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που διατίθενται στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων του χρόνου, της συχνότητας και του τρόπου της χρήσης των υπηρεσιών).

(στ) πληροφορίες που σχετίζονται με αγορές που πραγματοποιεί σε προϊόντα / υπηρεσίες / προϊόντα ή/και υπηρεσίες του ιστοτόπου ή άλλες συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ιστοτόπου ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός του, της διεύθυνσής του, του αριθμού τηλεφώνου του, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας).

ζ) πληροφορίες που δημοσιεύει/αναρτά στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές με σκοπό την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων του ονόματος χρήστη που έχει ορίσει, των φωτογραφιών του προφίλ του και του περιεχομένου των αναρτήσεών του).

(η) πληροφορίες που εμπεριέχονται σε, ή συνδέονται με, οποιαδήποτε επικοινωνία που προωθεί στον ιστότοπο, ή την οποία προωθεί μέσω του ιστότοπου ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου της επικοινωνίας και των μεταδεδομένων που συνδέονται με αυτή την επικοινωνία).

(θ) κάθε άλλη προσωπική πληροφορία που επιλέγουν να αποστείλετε στον ιστότοπο, και

(ι) παροχή λεπτομερειών σχετιζόμενων με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλεγεί.

ΧΡΗΣΗ

Προσωπικά δεδομένα που χορηγούνται μέσω του ιστοτόπου, ή συνδεόμενων εφαρμογών, θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του ιστοτόπου ή σε σχετιζόμενες εφαρμογές.

Προτού αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα τρίτου προσώπου στον ιστότοπο ο χρήστης, πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει τη συναίνεση του προσώπου αυτού τόσο για την αποκάλυψη όσο και για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Ο ιστότοπος δύναται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη για :

(α) τη διαχείριση του ιστότοπου και των συνδεόμενων εφαρμογών και δραστηριοτήτων

(β) να εξατομικευτεί για τον χρήστη ο ιστότοπος  και οι συνδεόμενες εφαρμογές

(γ) να ενεργοποιηθεί για τον χρήστη η δυνατότητα χρήσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών

(δ) να  αποσταλούν προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών στον χρήστη

(ε) να προωθηθούν λογαριασμοί, τιμολόγια και υπομνήσεις πληρωμής καθώς και για να εισπραχθούν από τον ιστότοπο πληρωμές από τον χρήστη

(στ) να αποστέλλονται στο χρήστη εφ’ όσον το έχει επιλέξει εμπορικές ενημερώσεις

(ζ) να αποστέλλονται στο χρήστη ειδοποιήσεις τις οποίες έχει ειδικά ζητήσει να λαμβάνει

(η) να αποστέλλονται στο χρήστη ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφ’ όσον το έχει επιλέξει (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να  ενημερώσει τον ιστότοπο πως δεν επιθυμεί να είναι πλέον συνδρομητής στο ενημερωτικό δελτίο)

(θ) να ενημερώνει ο ιστότοπος για προωθητικές ενέργειες σχετιζόμενες με τη δραστηριότητά του (ή για τις δραστηριότητες προσεκτικά επιλεγμένων τρίτων επιχειρήσεων) που  μπορεί να ενδιαφέρουν το χρήστη, εάν έχει συναινέσει σε αυτό, μέσω ταχυδρομείου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συναφούς τεχνολογίας (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνει τον ιστότοπο  πως δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερώσεις για προωθητικές ενέργειες)

(ι) να παρέχει ο ιστότοπος σε τρίτα μέρη στατιστικές πληροφορίες που αφορούν στους χρήστες (χωρίς όμως οι αποδέκτες των στοιχείων αυτών να δύνανται να προσωποποιήσουν κανέναν χρήστη μέσω αυτών)

(κ) να διαχειρίζεται ο ιστότοπος ερωτήματα και παράπονα που προέρχονται από, ή αναφέρονται στους, χρήστες  του ιστοτόπου ή συνδεόμενες εφαρμογές

(λ) να διατηρείται ο ιστότοπος καθώς και οι συνδεόμενες εφαρμογές ασφαλείς και να αποφεύγονται απάτες

(μ) να επαληθεύεται η συμμόρφωση με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου προσωπικών μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω του ιστοτόπου ή της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων συνδεόμενων εφαρμογών).

Εάν υποβάλλει ο χρήστης προσωπικά στοιχεία για δημοσίευση στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, θα δημοσιεύονται και θα γίνεται χρήση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με την άδεια που παρέχει ο χρήστης.

Οι Ρυθμίσεις Απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των στοιχείων του χρήστη στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή του χρήστη ο ιστότοπος δεν θα διαθέσει τα προσωπικά του στοιχεία σε κανένα τρίτο μέρος για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης του ιδίου ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους.

Ο ιστότοπος δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του ιστοτόπου σε κανένα τρίτο φορέα εκτός εάν :

 

–  Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων.

 

–  Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Ο ιστότοπος θα κοινοποιεί στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μόνο τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση των πληρωμών που πραγματοποιεί ο χρήστης  μέσω του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών, για την επιστροφή χρημάτων και τη διαχείριση παραπόνων και ερωτήσεων σχετιζόμενων με αυτές τις πληρωμές και επιστροφές.

Αποστολή Νewsletter. Με την εγγραφή του στο newsletter και τη ρητή συγκατάθεσή του, ο επισκέπτης αποδέχεται να λαμβάνει ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η Εταιρεία μας.

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων

Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο, οι πληροφορίες αυτές θα διαγραφούν το συντομότερο δυνατό.

Διαβίβαση σε Τρίτους

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών / επισκεπτών διαβιβάζονται σε τρίτες εταιρείες (εκτελούσες την επεξεργασία), οι οποίες παρέχουν στην Εταιρεία μας υπηρεσίες επικοινωνίας και ενεργούν για λογαριασμό μας. Οι εν λόγω Εταιρίες λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων με την Εταιρεία μας και επεξεργάζονται τα δεδομένα μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας. Φροντίζουμε πάντοτε και ελέγχουμε τους συνεργάτες μας ώστε να λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων με την Εταιρεία μας κατά τη σχετική επεξεργασία η οποία δύναται να υλοποιηθεί μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας.

Χρόνος Τήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία διατηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών, εκτός αν επιβάλλεται διαφορετικός χρόνος τήρησης από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Η Εταιρεία και οι συνεργαζόμενοι με αυτήν χρησιμοποιούν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας, ακολουθούν κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψουν τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Τα Δικαιώματά σας

Σας ενημερώνουμε ότι για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής των Προσωπικών σας Δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Εταιρεία ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή και με έγγραφο αίτημα σας.

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σας σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμα σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρείας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Καθώς η «Skaipatras.gr» είναι ελληνική εταιρεία, αρμόδια εποπτική αρχή για τον έλεγχο της συμμόρφωσής της είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523 Αθήνα, www.dpa.gr)».

Continue Reading

Ειδήσεις

Παράταση αναστολής λειτουργίας των σχολείων και των παιδικών σταθμών

Published

on


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 15:19

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Ο Δήμος Ηρακλείου, διά της αρμόδιας αντιδημάρχου Παιδείας, Στέλας Καλογεράκη-Αρχοντάκη και με τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, αποφάσισε την παράταση της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου έως την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, εξαιτίας των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς της Covid-19.

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 15:19

Continue Reading

Ειδήσεις

Μπόρις Τζόνσον: «Δεν παραιτούμαι…»

Published

on


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 15:10

Μπόρις Τζόνσον: «Δεν παραιτούμαι…»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί με αφορμή μια σειρά από συναθροίσεις κατά παράβαση των κανόνων του lockdown στη Ντάουνινγκ Στριτ, δεσμευόμενος να συνεχίσει τη δουλειά του.

Απαντώντας σε ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο, ο Τζόνσον κατηγορήθηκε από τον ηγέτη του αντιπολιτεύομενου Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ ότι άλλαξε τα όσα υποστηρίζει αναφορικά με τις συναθροίσεις αυτές και παραπλανά το Κοινοβούλιο.

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Ερωτηθείς εάν θα παραιτηθεί, ο Τζόνσον απάντησε: «Όχι».

«Δεν το αρνούμαι, και για διάφορους λόγους, πολλοί θέλουν να φύγω από τη μέση, αλλά ο λόγος για τον οποίο (ο Στάρμερ) θέλει να φύγω από τη μέση είναι διότι γνωρίζει πως μπορεί κανείς να εμπιστευθεί αυτή την κυβέρνηση ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε ο Τζόνσον, προκαλώντας επευφημίες μεταξύ των Συντηρητικών βουλευτών.

«Πήραμε τις σκληρές αποφάσεις, λάβαμε τις σωστές αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα και συγκεκριμένα συνεχίζω αυτή τη δουλειά».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 15:10

Πηγή zougla.gr

Continue Reading

Ειδήσεις

Βραβείο ανθρωπιάς για τον Σταύρο Κυριακάκη

Published

on


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 14:46

Η ανθρωπιά σ’ όλο της το μεγαλείο αποτυπώθηκε στην ενέργεια ενός Κρητικού οδηγού των ΚΤΕΛ, του Σταύρου Κυριακάκη, που εγκλωβίστηκε όπως εκατοντάδες άλλοι οδηγοί στην Αττική Οδό.  

Το πούλμαν ήταν άδειο, καθώς μπήκε στην Αττική οδό με προορισμό το Κορωπί για τη συντήρηση του οχήματος του, όμως η κακοκαιρία τον «μπλόκαρε»  όπως εκατοντάδες άλλους οδηγούς.

Ωστόσο ο ίδιος, άνοιξε από την πρώτη στιγμή την πόρτα του λεωφορείου για να μπουν μέσα δεκάδες από τους εγκλωβισμένους συμπολίτες μας στην Αττική οδό και να βρουν ζεστασιά και προστασία από τη χιονόπτωση και το κρύο.

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Διατήρησε μάλιστα την κατάλληλη θερμοκρασία μέσα στο λεωφορείο για όλη τη νύχτα, προσφέροντας ένα ασφαλές «κατάλυμα» σε όσους αδυνατούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο του αποκλεισμού τους και παράλληλα δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους.

Ο Σταύρος Κυριακάκης απέδειξε έμπρακτα ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί στις μέρες μας, και η ζεστασιά μαζί με τα μπουκαλάκια του νερού που πρόσφερε στον κόσμο που βοήθησε ήταν πολυτιμότερα από οτιδήποτε άλλο τη δεδομένη στιγμή.

Αν μη τι άλλο του αξίζουν πολλά μπράβο, καθώς απέδειξε ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπό και η ανθρωπιά εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν τους καθημερινούς απλούς ανθρώπους.

Πηγή: cretapost.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 14:46

Continue Reading

Trending

flashstars.gr