Νέο οπτικοακουστικό υλικό απο τον Γιώργο Τσάλτα για το Αυτοκινητοδρόμιο

VIDEO – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΌΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ.
– Πριν 40 χρόνια οι παππούδες μας και οι γονείς μας από ένα μικρό χωριό το Μίραλι και από την Χαλανδρίτσα έδωσαν την Γή τους επειδή κάποιοι τους υποσχέθηκαν , τους έταξαν ,πίστεψαν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδία τους και για ολόκληρη την περιοχή.

Πριν 40 χρόνια ο ιερέας Δεκής και ο επιχειρηματίας Μετζελόπουλος οραματίστηκαν , σκέφτηκαν και μετέδωσαν την ιδέα τους .

Δώσαμε εκτάσεις και πήραμε άδειες.

Δυστυχώς!! από τότε ένα έργο ανάπτυξης στην Αχαΐα που θα μπορούσε να είχε δώσει την λύση στο πρόβλημα της ανεργία και στην αύξηση της επιχειρηματικότητας παραμένει ακόμα στα συρτάρια .

Ένα έργο σε μια μοναδική τοποθεσία 980 στρεμμάτων που πληροί και διαθέτει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για την δημιουργία πίστας αγώνων Formula 1 και όχι μόνο , φαντάζει πλέον για πολλούς ως ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.

Σε μία Περιφέρεια που την μαστίζει η φτώχεια και η ανεργία τέτοια έργα θα έπρεπε να είναι πρωταρχικός στόχος .

Εδώ και πολλά χρόνια τα ερωτήματα μου προς τους εκάστοτε αρμοδίους παραμένουν αναπάντητα . Επί δεκαετίες οι επίμονες παρεμβάσεις μου προς τους αρμοδίους παραμένουν άκαρπες λόγο της αδιαφορίας τους.

Ο τόπος δεν αντέχει πλέον ούτε τα ψέματα ούτε την ανικανότητα.

Είναι η ώρα να πάρουν όλοι τις ευθύνες τους και να απαντήσουν στους νέους μας που ζητούν απαντήσεις …. γιατί ένα τέτοιο έργο δεν προχωρά.

Κύριοι ήρθε η ώρα για αποφάσεις

Ήρθε η ώρα για καθαρές και αποτελεσματικές λύσεις

Εμείς Μαθαίνουμε από το χθές για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Εμείς και θέλουμε και μπορούμε.