Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021
more

  Mυκητιασική λοίμωξη σεξ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι


  Η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να παρατείνει τη λοίμωξη, επιτρέποντας την επανεμφάνιση των συμπτωμάτων. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι χειρότερα από πριν. Η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί επίσης να μεταδώσει τη λοίμωξη από εσάς στο σύντροφό σας. Το να κάνεις σεξ με μόλυνση μπορεί να είναι πολύ επώδυνο ή, στην καλύτερη περίπτωση, εξαιρετικά άβολο. Εάν  τα χείλη ή το αιδοίο σας διογκωθούν, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επαφή του δέρματος με το δέρμα είναι πολύ τραχιά. Η τριβή μπορεί να τραυματίσει το δέρμα.

  Η διείσδυση μπορεί να επιδεινώσει τον φλεγμονώδη ιστό, καθώς και να αυξήσει τον κνησμό και τον ερεθισμό. Και εισάγοντας οτιδήποτε στον κόλπο… είτε πρόκειται για σεξουαλικό παιχνίδι, δάχτυλο ή γλώσσα, μπορεί να εισάγει νέα βακτήρια. Αυτό μπορεί να κάνει τη λοίμωξή σας πιο σοβαρή. Η πιθανότητα να μεταδώσετε τη λοίμωξη στο σύντροφό σας μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας, εξαρτάται από την ανατομία του συντρόφου σας.

  Η συμμετοχή σε σεξουαλική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια μιας λοίμωξης μπορεί επίσης να διαταράξει τη διαδικασία επούλωσης. Και εάν επιδεινώσει τα συμπτώματά σας, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ιαθεί. Εάν ο σύντροφός σας αναπτύξει μυκητιασική μόλυνση μετά από σεξουαλική επαφή μαζί σας, μπορεί να σας τη μεταδώσει κατά την επόμενη σεξουαλική σας επαφή. Η αποχή έως ότου και οι δύο να θεραπευθείτε με επιτυχία είναι ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η συνέχιση αυτού του κύκλου.

  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

  ΧΡΗΣΙΜΑ