Connect with us

Πάτρα NEWS

(Φωτο)-Πάτρα: Στους εκπροσώπους των φορέων της Μεσσάτιδας η δημοτική αρχή – «Είναι κοροϊδία να μιλούν οι κυβερνώντες για Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Published

on

🌟🌟Κάνε την Αλλαγή στο σώμα σου με || ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ || SMART LIPO, ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% | Κάνε κλικ εδώ στα V.F LASER CLINICS🌟🌟

Εξηγώντας, στους εκπροσώπους των φορέων της Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδας, στη χθεσινή λαϊκή συνέλευση, την κατάσταση ασφυξίας στην οποία έχει φέρει η κυβερνητική πολιτική τους Δήμους της χώρας, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, είπε: «Μας κλέβουν! Η κυβέρνηση παίρνει τα λεφτά από το λαό με την άμεση κι έμμεση φορολογία και αντί να επιστρέψει ένα μέρος αυτών στους Δήμους, όπως αναφέρει ο νόμος, τον οποίο οι κυβερνήσεις ψήφισαν, τα στέλνουν στις τσέπες αυτών που κατέχουν τον πλούτο.

Το πολιτικό  προσωπικό του συστήματος κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και το λαό ακόμη φτωχότερο!

Από το Δήμο μας παρακρατούν κάθε χρόνο 65 εκατ. ευρώ! Από τα 91 εκατ. που δικαιούμαστε, μας δίνουν μόνο 26 εκατ. ευρώ περίπου και μόνο για τη μισθοδοσία και τις εισφορές των εργαζομένων μας πληρώνουμε 32 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Με τα χρήματα που μας κλέβουν θα είχαμε δεκαπλάσιους ασφαλτοστρωμένους και έργα. Είναι κοροϊδία να μιλούν οι κυβερνώντες για «Τοπική Αυτοδιοίκηση» όταν αυτοί αποφασίζουν για τα πάντα που αφορούν στους Δήμους. Κρατικοί μηχανισμοί είναι στην ουσία οι Δήμοι σήμερα και στοχεύουν να τους μετατρέψουν σε νέους φορομπήχτες και μάνατζερς που θα ελέγχουν τους ιδιώτες, στους οποίους σκοπεύουν να εκχωρήσουν όλο το δημοτικό έργο!

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, όπως είπα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στο να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν έτσι και όπου βγει ή να χαρατσώσουμε τους δημότες και να πάρουμε από αυτούς τα λεφτά που λείπουν αυξάνοντας τα τέλη, βάζοντας και δεύτερη και τρίτη φορολογία.

Σε αυτά εμείς, είμαστε πλήρως αντίθετοι.

Εμείς θα ακολουθήσουμε τον δρόμο του αγώνα, για να πάρουμε πίσω τα χρήματά μας, τα χρήματα που πλήρωσαν οι δημότες στο κράτος κι έπρεπε να επιστρέψουν στο Δήμο για έργα.

Κανείς να μην λείψει το Σάββατο 29 Γενάρη, από την μηχανοκίνητη πορεία από την Πάτρα στην Αθήνα και τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Αγωνιζόμαστε:

-Για να γίνει η υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο ως το νέο λιμάνι.

-Για να πάρουμε το Ριγανόκαμπο από το ΤΑΙΠΕΔ και να κάνουμε μεγάλο νέο πάρκο.

Πριν την τοποθέτηση του Δημάρχου, η Αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου, μιλώντας στους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Κοινοτήτων, τους εκπροσώπους των Γονέων και Κηδεμόνων, των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Αθλητικών Σωματείων της Δημοτικής Ενότητας Μεσσσάτιδας, ανέλυσε πλήρως την σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Για το θέμα των Δημοτικών Τελών υπενθύμισε ότι το 2014 τα δημοτικά τέλη στην Μεσσάτιδα ήταν 0,90 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και σήμερα είναι 0,73 ευρώ το τετραγωνικό. «Όχι μόνο δεν αυξήσαμε τα τέλη, όπως μας έδειχνε να κάνουμε η Κυβέρνηση, αλλά τα μειώσαμε. Μάλιστα το 2021, με αφορμή την πανδημία κάναμε δύο μειώσεις. Και φέτος δεν θα γίνει καμία αύξηση» είπε η Αντιδήμαρχος και συνέχισε: «Για το Τεχνικό Πρόγραμμα ό,τι έχουμε συζητήσει κι έχουμε συμφωνήσει με κάθε Πρόεδρο Κοινότητας, θα το «τρέξουμε». Θα υλοποιήσουμε ό,τι έχουμε βάλει ως στόχο.

Σήμερα και παρά τα όσα λένε οι κυβερνώντες, όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα δεν έχουν πάει προς το καλύτερο, αλλά προς το χειρότερο. Το κράτος είναι απόν. Απουσίαζε στις πυρκαγιές του καλοκαιριού, στις πλημμύρες και τώρα στα χιόνια. Με την τακτική της «ατομικής ευθύνης» αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του. Απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν εμείς λέμε: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ. Γι’ αυτό και καλούμε όλους σας, στην κινητοποίηση του Σαββάτου για να αναδείξουμε όλα τα ζητήματα της περιοχής μας και του Δήμου μας, να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο άδικο που συμβαίνει σε βάρος μας, σε βάρος του λαού και να απαιτήσουμε λύσεις από την Κυβέρνηση.

Μας αξίζει να ζούμε με αξιοπρέπεια, έχοντας κερδίσει όσα δικαιούμαστε. Το πρωί του Σαββάτου ξεκινάμε από τον Άγιο Ανδρέα και πάμε στο Σύνταγμα, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται κατά της μετάδοσης του covid-19».

Το άρθρο (Φωτο)-Πάτρα: Στους εκπροσώπους των φορέων της Μεσσάτιδας η δημοτική αρχή – «Είναι κοροϊδία να μιλούν οι κυβερνώντες για Τοπική Αυτοδιοίκηση» εμφανίστηκε πρώτα στο Σκάι Πάτρας.

skaipatras.gr

🌟🌟Κάνε την Αλλαγή στο σώμα σου με || ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ || SMART LIPO, ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% | Κάνε κλικ εδώ στα V.F LASER CLINICS🌟🌟
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πάτρα NEWS

Αχαΐας – Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παναγόπουλος ||

Published

on

🌟🌟Κάνε την Αλλαγή στο σώμα σου με || ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ || SMART LIPO, ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% | Κάνε κλικ εδώ στα V.F LASER CLINICS🌟🌟

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κλειτορίας προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού χαμού του Δημητρίου Παναγόπουλου του Αθανααίου

Ο εκληπών ήταν 57 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Κυριακή 29/05/2022 στις 13:00 π.μ στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Καλλιθέα (Κάννη) – Κλειτορίας Αχαΐας.

πηγή DETE.GR

#Αχαΐας #Θρήνος #Έφυγε #από #τη #ζωή #Δημήτρης #Παναγόπουλος

🌟🌟Κάνε την Αλλαγή στο σώμα σου με || ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ || SMART LIPO, ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% | Κάνε κλικ εδώ στα V.F LASER CLINICS🌟🌟
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πάτρα NEWS

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Τι απαντά η 33χρονη για το σημείωμα της Τζωρτζίνας που την λέει “κακιά μαμά” ||

Published

on

🌟🌟Κάνε την Αλλαγή στο σώμα σου με || ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ || SMART LIPO, ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% | Κάνε κλικ εδώ στα V.F LASER CLINICS🌟🌟

Την δική της απάντηση για το σημείωμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στην σχολική τσάντα της, στο οποίο αναφερόταν στην μητέρα της με τους χαρακτηρισμούς «κακιά» και «εγωίστρια» απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της.

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στο MEGA για το περιστατικό της εισόδου του δικηγόρου των συγγενών της 69χρονης στο οίκημά της στην.

Για την τσάντα της Τζωρτζίνας

«Η οικογένεια έχει καταγγείλει το γεγονός της αφαίρεσης της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας, είναι μία παλιά τσάντα που δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Πριν βγει η δικαστική κρίση για το ζήτημα υπήρξε εισβολή στο σπίτι με την βοήθεια κλειδαρά, και γνωρίζω ότι έχει σπάσει και ένα τζάμι και έγινε έρευνα σε αντικείμενα που δεν ανήκουν στην 69χρονη, αλλά στην οικογένεια. Μετά από αυτό, άφησαν την πόρτα ανοιχτή και έφυγαν με αποτέλεσμα να μπουν άγνωστοι στο σπίτι. Όλα αυτά συνιστούν υπερβολές και έχει ενημερωθεί η ασφάλεια», ανέφερε αρχικά.

«Είναι τα διαμερίσματα στον 1ο και 2ο όροφο και όχι σε αυτό που έμενε το ζεύγος Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη. Δεν μπορεί να μπαίνει ο οποιοσδήποτε και να αφαιρεί κατά το δοκούν πράγματα από ένα σπίτι. Η αστυνομία έκανε ένα διαχωρισμό και πήρε πράγματα τα οποία να σχετίζονται με την υπόθεση που εξετάζεται, και τί είναι συνδεδεμένο χρονικά με την υπόθεση», πρόσθεσε.

Για το σημείωμα

Όσο αφορά στο σημείωμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως, «είναι προγενέστερο της υπόθεσης. Δεν είχε γίνει το χατήρι στο παιδάκι να μεταβεί στην εξοχική κατοικία και γι αυτόν τον λόγο έμεινε με το παράπονο το παιδί».

Το σημείωμα που παρουσίασε το Star γράφει χαρακτηριστικά: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ μια γραμμή πιο κάτω γράφει «εγωίστρια» και μετά με μολύβι βλέπουμε μια μουτζούρα.

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Είναι νομικά σπανιότατο να μην γνωρίζει ο κ. Παπαδόπουλος ότι τα διαμερίσματα δεν ανήκουν στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Μεταβήκαμε στο ακίνητο, διαπιστώσαμε την διάρρηξη του σπιτιού και ανεβήκαμε στον 1ο όροφο, το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα. Ό,τι βρήκαμε στο ακίνητο του 1ου ορόφου, θα παραδοθούν στην ανακρίτρια. Για ποιόν λόγο δεν θα δίναμε τα αντικείμενα στην αστυνομία. Το σημείωμα της Τζωρτζίνας, το βρήκε δημοσιογράφος και όχι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήθελαν να αποκρύψουν στοιχεία για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αυτοί που μπήκαν στο σπίτι», τόνισε κλείνοντας.

«Με ποιο δικαίωμα μπήκαν και πήραν τα πράγματα της ανιψιάς μου;» λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Οι αναφορές του δικηγόρου της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς προκάλεσαν και την «έκρηξη» της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας.

«Να απαντήσω στον κ. Θεοδωρόπουλο σχετικά με τα όσα είπε στην εκπομπή σας. Οταν πήγα εγώ το πρωί στο σπίτι, και είδα τον κ. Κωνσταντίνο Λέων, τού είπα ότι έχω ενημερώσει την αστυνομία, ήταν έκπληκτος, μου λέει έχει χαθεί η τσάντα του παιδιού, ξέρω πολύ καλά ποιος πήρε την τσάντα του παιδιού. Με ενημέρωσαν ότι η πόρτα του σπιτιού είναι ανοιχτή και ότι υπάρχει κίνδυνος να μπει κάποιος και στο σπίτι της 69χρονης αλλά και στο σπίτι της Ρούλας και του Μάνου», σχολίασε αρχικά, μιλώντας επίσης στο MEGA.

«Μας ενημέρωσαν από την ασφάλεια και μας συνέστησαν να μείνουμε έξω από το σπίτι, προκειμένου να μην μπει κανείς. Να μας ενημερώσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, για ποιόν λόγο μπήκαν στο σπίτι 1.15 το βράδυ και αφαίρεσαν τα αντικείμενα της ανιψιάς μου; Με ποιο δικαίωμα πήραν την τσάντα της; Εμείς εάν θέλαμε να κρύψουμε κάτι δεν θα μπαίναμε να την πάρουμε;», πρόσθεσε.

«Είναι η τσάντα της 1ης δημοτικού της μικρής και κανένας δεν ξέρει γιατί την πήραν. Ήταν ένα ποδήλατο, η τσάντα, και κάποια πράγματα που είχαν αφήσει τα παιδιά όσο ζούσε η Ευγενία Κούτρα. Δεν έχω ακούσει τίποτα για διάρρηξη του σπιτιού. Δεν ξέρω εάν ο Μάνος ανέβαινε στο σπίτι, η Ρούλα πάντως όχι. Εγώ ήμουν σε συνεννόηση όλη τη νύχτα με την αστυνομία που μου είπαν να τους ενημερώσω εάν γίνει κάτι. Εγώ ενημέρωσα μόλις είδα τον κ. Λέων και ήρθε η αστυνομία, και ο ίδιος δεν γνώριζε για την κλοπή της τσάντας. Στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Λέων δεν ήταν εκεί. Η απόφαση για το σπίτι θα βγει την Δευτέρα. Πώς είναι κληρονόμοι, εάν δεν έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς;», σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

πηγή DETE.GR

#Υπόθεση #Πισπιρίγκου #Τι #απαντά #33χρονη #για #το #σημείωμα #της #Τζωρτζίνας #που #την #λέει #κακιά #μαμά

🌟🌟Κάνε την Αλλαγή στο σώμα σου με || ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ || SMART LIPO, ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% | Κάνε κλικ εδώ στα V.F LASER CLINICS🌟🌟
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πάτρα NEWS

ΠΑΤΡΑ: Μήνυση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς – «Πήρε πράγματα της Τζωρτζίνας»

Published

on

🌟🌟Κάνε την Αλλαγή στο σώμα σου με || ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ || SMART LIPO, ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% | Κάνε κλικ εδώ στα V.F LASER CLINICS🌟🌟

Εντονη ήταν η αντίδραση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για το γεγονός πως δικηγόρος μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου και όπως ισχυρίζονται πήρε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Nωρίς σήμερα το πρωϊ η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την πλευρά της οικογένειας, η οποία είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προέβη σε παραβίαση του ακινήτου, αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί απόφαση του δικαστηρίου που εξετάζει την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς.

Μάλιστα η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπσιρίγκου, πήραν κάποια πράγματα από το σπίτι που ανήκαν στα 3 παιδιά, σε συνεννόηση με την Ρούλα.

Λίγα λεπτά αργότερα, το πρωί του Σαββάτου, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβη στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, γιατί, όπως υποστηρίζουν, αφαίρεσε το περιεχόμενο της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δηλώνει άγνοια για την αφαίρεση της τσάντας της 9χρονης Τζωρτζίνας, μέσα από το σπίτι.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής οι δικηγόροι που εκπροσωπούν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα πήγαν στο διόροφο όπου έμενε και οι οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και με την βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι.

Χωρίς να έχει εκδοθεί η απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, υποστηρίζοντας πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Οπως υποστήριξαν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η είσοδος του 2ου ορόφου όπου διέμενε η σπιτονοικοκυρά έχει παραβιαστεί, δεδομένου ότι οι κλειδαριές είναι παλαιού τύπου και εύκολα μπορούν να παραβιαστούν.

Πάντως όπως δείχνουν φωτογραφίες από τον πρώτο όροφο του ακινήτου , στον χώρο που είναι σχεδόν άδειος υπάρχουν μόνο ορισμένα παιδικά παιχνίδια. Θυμίζουμε πως τον συγκεκριμένο χώρο χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο.

skaipatras.gr

#ΠΑΤΡΑ #Μήνυση #της #οικογένειας #της #Ρούλας #Πισπιρίγκου #στο #δικηγόρο #της #σπιτονοικοκυράς #Πήρε #πράγματα #της #Τζωρτζίνας

🌟🌟Κάνε την Αλλαγή στο σώμα σου με || ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ || SMART LIPO, ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% | Κάνε κλικ εδώ στα V.F LASER CLINICS🌟🌟
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ  
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδήσεις4 λεπτά ago

Αποκαλυπτικός διάλογος Klaus Schwab και Άλμπερτ Μπουρλά στο Νταβός

Ειδήσεις7 λεπτά ago

Πειρατεία στον Περσικό Κόλπο: Διάβημα διαμαρτυρίας και από το ΥΠΕΞ της Κύπρου

Ειδήσεις11 λεπτά ago

Έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό αγνοούμενου στο Κανάλι του Μόρνου

Πάτρα NEWS16 λεπτά ago

Αχαΐας – Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παναγόπουλος ||

Ειδήσεις18 λεπτά ago

Με αντιπλοϊκούς πυραύλους Harpoon και αυτοκινούμενα οβιδοβόλα M109 εξοπλίζεται η Ουκρανία

Lifestyle19 λεπτά ago

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μακροσκελής ανάρτηση για το τέλος του «Κάτι ξαναψήνεται»

Ειδήσεις29 λεπτά ago

Αριζόνα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κέντρο ομορφιάς (βίντεο)

Lifestyle40 λεπτά ago

Αναστασία Καίσαρη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Ειδήσεις47 λεπτά ago

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την πειρατεία στα ελληνικά τάνκερ

Ειδήσεις55 λεπτά ago

Βρετανία: Η easyJet πρόκειται να ακυρώσει περισσότερες από 200 πτήσεις, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες

Πάτρα NEWS2 μήνες ago

Την “έσκισαν” σε μπινελίκια οι συγκρατούμενος της Πισπιριγκου. Χαμός στον Κορυδαλλό

Πάτρα NEWS2 μήνες ago

Αινιγματικό σημείωμα, γραμμένο σε γάζα , βρέθηκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδήσεις2 έτη ago

Όροι Χρήσης – Flashstars.gr

Ειδήσεις2 μήνες ago

Ραγδαίες εξελίξεις | Βίντεο : Ετσι έδεσε η υπόθεση με την Πισπιρίγκου . Ακούστε αναλυτικά πώς έχει όλη η υπόθεση

Πάτρα NEWS2 μήνες ago

Αποκάλυψη : Το βίντεο από την κηδεία της Ίριδας με τα λευκά μπαλόνια

Πάτρα NEWS2 μήνες ago

Βίντεο : Ξέσπασε ο Λιάγκας για τη νονά της Τζωρτζίνας

Ειδήσεις2 μήνες ago

Δείτε γιατί δεν ομολογεί η Ρούλα . Τι εκτιμούν οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ?

Πάτρα NEWS2 μήνες ago

Σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα … Η ζωγραφιά που πρόδιδε την Ρουλα

Πάτρα NEWS2 μήνες ago

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Γιάννης Σαμιώτης για την υπόθεση “Ρούλα”

Πάτρα NEWS2 μήνες ago

Ξανά ο Ρουγκάλας «βλέπει» Κι άλλες συλλήψεις στο θρίλερ της Πάτρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Trending