Connect with us

Πάτρα NEWS

(ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ) ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ζητήσω το χρίσμα της Ν.Δ. από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! – Έτοιμοι για την απελευθέρωση της Πάτρας από το ΚΚΕ!»

Published

on

Το σύνθημα για την πολιτική απελευθέρωση της Πάτρας από το ζυγό του ΚΚΕ και τα δεσμά της μιζέριας και της εσωστρέφειας που έχει καταδικάσει την πόλη η Δημοτική Αρχή του Περισσού, έστειλε από το ξενοδοχείο «Αστήρ» όπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της «Νέας Πάτρας», ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας παράλληλα, το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Πατρέων, «από τον ίδιο τον υπερήφανο λαό της «γαλάζιας»  παράταξης!»

Κομματικό χρίσμα, που όπως αποκάλυψε Νίκος Νικολόπουλος, θα ζητήσει επίσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις εθνικές εκλογές, σε συνάντηση που θα ζητήσει να έχει μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου!: «Είμαι σάρκα από τη σάρκα της Ν.Δ. και θα του ζητήσω προσωπικά το αυτονόητο: Να μου δώσει το χρίσμα, για να καταγράψει η Ν.Δ. μια μεγάλη νίκη στην Πάτρα, η οποία θα αποκαταστήσει την πολιτική ορθότητα και θα επιτρέψει στην πόλη να ανακάμψει!»

«ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΤΑ 80%»

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, που επάλλετο από ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα για την απελευθέρωση της Πάτρας, ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε τους πρώτους 100 νέους υποψήφιους του συνδυασμού του, ενώ ανακοίνωσε ότι σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές, αυτή τη φορά η «Νέα Πάτρα» θα κατεβάσει υποψήφιους σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων: «Είμαστε έτοιμοι από τώρα! Έχουμε ήδη σχηματίσει τις περισσότερες ομάδες εργασίας, ανά θεματική και γεωγραφική ενότητα.  Ο συνδυασμός μας θα είναι κατά 80% ανανεωμένος σε πρόσωπα, με κάλυψη σε ολόκληρο τον Δήμο και με πολλά σπουδαία ονόματα – έκπληξη, που θα κάνουν τη διαφορά και θα δημιουργήσουν αίσθηση!»

«ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ Η Ν.Δ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΜΑ»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, στην ομιλία του παρουσίασε διεξοδικά τον εκλογικό οδικό χάρτη της «Νέας Πάτρας», ξεκαθαρίζοντας ανάμεσα στα άλλα: «Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε πολύ σκληρό αγώνα, γειτονιά – γειτονιά, κοινότητα- κοινότητα, πόρτα με πόρτα! Το λέω δημόσια και θυμηθείτε το: Θα κερδίσουμε τον Δήμο Πατρέων και θα ανοίξουμε το Δημαρχείο για όλους τους Πατρινούς, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και προκαταλήψεις! Είναι εύκολη η απελευθέρωση της Πάτρας, από την κλίκα του ΚΚΕ»

Διακοπτόμενος μάλιστα από τις επευφημίες των εκατοντάδων παρισταμένων, ο Νίκος Νικολόπουλος ξεκαθάρισε: «Δεν είναι δυνατόν, η Νέα Δημοκρατία στην Πάτρα, να μην περνάει και μάλιστα με άνεση, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Αυτός είναι ο λόγος που ο «φαντάρος» Πελετίδης του ΚΚΕ, έχει σηκώσει   κόκκινα χαρακώματα στο Δημαρχείο, παρά το γεγονός ότι το κόμμα του δεν αντιπροσωπεύει ποσοστό μεγαλύτερο του …5% στην Αχαΐα! Όπως επίσης είναι ανεπίτρεπτο η Ν.Δ. να μην δίνει κομματικό χρίσμα και στους υπόλοιπους Δήμους της Αχαΐας. Δεν γίνεται για παράδειγμα, σε Καλάβρυτα και Δυτική Αχαία, να μην υπάρχει δεξιός υποψήφιος και οι ψηφοφόροι της Ν.Δ., να πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε πολιτικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ!»

«ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 6,68% ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;»

Δριμεία επίθεση όμως εξαπέλυσε ο Νίκος Νικολόπουλος και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είπε χαρακτηριστικά «αποδεικνύονται οι καλύτεροι «πελάτες» του Πελετίδη!: «Ας σταματήσουν να παριστάνουν τους συνεπείς αριστερούς, από τη στιγμή που και στις δύο προηγούμενες δημοτικές εκλογές, είναι αυτοί που γύρισαν την πλάτη στον υποψήφιο του κόμματός τους και ψήφισαν τον Πελετίδη, χαρίζοντάς του έτσι το Δήμο! Είναι δυνατόν ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, να παίρνει με το ζόρι 6,68%; Αλήθεια, σε ποιον άλλο Δήμο στην Ελλάδα, συμβαίνει αυτό; Μόνο στην Πάτρα, που το παιχνίδι είναι στημένο! Τώρα όμως τελειώνουν τα ψέματα! Αυτή τη φορά, ο Πελετίδης θα πάρει το 5% του ΚΚΕ και πολύ θα του είναι! Θα τον πετάξουμε από την δημαρχιακή καρέκλα που έχει …κατσικωθεί και θα πάει θα αράξει στην κόκκινη βίλα του στα Αραχωβίτικα, να κάνει τα μπάνια του στην ιδιωτική παραλία του!»

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

Μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος στα οικονομικά πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, δεσμευόμενος για οικονομικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές, αμέσως μόλις αναλάβει Δήμαρχος Πατρέων: «Εδώ και 9 χρόνια συντελείται από την «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Πελετίδη, ένα όργιο αναθέσεων και σπατάλης. Δεσμεύομαι σήμερα από εδώ, σε όλους τους Πατρινούς: Θα «ξεσκονίσουμε», μία- μία, όλες τις οικονομικές δοσοληψίες της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, στον Πολιτισμό, στο Καρναβάλι, στην ΔΕΥΑΠ, στις μελέτες και τις αναθέσεις έργων! Θα βγουν όλα στο φως, για να μάθει ο κόσμος, που πήγαν τα λεφτά του, τα προηγούμενα 9 χρόνια!»

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΖΕΛΟΥ ΜΟΛΟΧΙΤΗ

Πριν την έναρξη της ομιλίας του, ο Νίκος Νικολόπουλος επέδωσε στην χήρα του Μεντζέλου Μολοχίτη, Λέα Τσόγκα, τιμητική πλακέτα για την μεγάλη προσφορά του στην πατραϊκή κοινωνία, το επιχειρείν, το Πατρινό  Καρναβάλι και την παράταξη της «Νέας Πάτρας».

«Τιμούμε σήμερα τον σπουδαίο φίλο, συμμαχητή, συμπολίτη, τον ευπατρίδη Μεντζέλο Μολοχίτη, που έφυγε τόσο αδόκητα από κοντά μας. Το ήθος και η ποιότητά του σαν άνθρωπος, ήταν γνωστά σε όλους!» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος, για να συμπληρώσει: «Ήταν ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης, πιστός φίλος στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν τον έχουμε ξεχάσει και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ! Το παράδειγμα και η ευγενική μορφή του, θα παραμείνουν για πάντοτε, φάροι φωτεινοί για όλους μας! Αθάνατος!»

 

skaipatras.gr

#ΦΩΤΟ #ΒΙΝΤΕΟ #ΝΙΚΟΣ #ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ #Θα #ζητήσω #το #χρίσμα #της #Ν.Δ #από #τον #Κυριάκο #Μητσοτάκη #Έτοιμοι #για #την #απελευθέρωση #της #Πάτρας #από #το #ΚΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ . .
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lifestyle5 λεπτά ago

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Το εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλια της κόρη τους, Αλεξάνδρα

Ειδήσεις6 λεπτά ago

Survivor All Star: Η απάντηση της Βαλαβάνη σε Τριαντάφυλλο για τον  Βασάλο

Ειδήσεις7 λεπτά ago

Αυτοδιοίκηση: Μένουμε ως το τέλος ή παραιτούμαστε; – Τι απαντούν στην «Π» 4 περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι

Ειδήσεις13 λεπτά ago

Η «μυθική» λίμνη της Ελλάδας απο ψηλά

Πάτρα NEWS15 λεπτά ago

Με τον λαό || Πάτρα

Ειδήσεις22 λεπτά ago

Εξω φρενών στον Προμηθέα 2014 με τη διαιτησία με ΚΑΠ – Καταγγελία στην ΚΕΔ

Ειδήσεις23 λεπτά ago

ΣΥΡΙΖΑ για Νίκο Ξανθόπουλο: «Μια σπάνια περίπτωση κοινωνικού ινδάλματος»

Lifestyle36 λεπτά ago

Φανή Δρακοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Ειδήσεις38 λεπτά ago

Η Αχαγιά ΄82 πλήρωσε τις απουσίες στη Μύκονο

Ειδήσεις39 λεπτά ago

Ζήκος: «Οι παίκτες μου έβγαλαν το πρόσωπο που θέλω»

Πάτρα NEWS10 μήνες ago

Την “έσκισαν” σε μπινελίκια οι συγκρατούμενος της Πισπιριγκου. Χαμός στον Κορυδαλλό

Πάτρα NEWS10 μήνες ago

Αινιγματικό σημείωμα, γραμμένο σε γάζα , βρέθηκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα NEWS10 μήνες ago

Αποκάλυψη : Το βίντεο από την κηδεία της Ίριδας με τα λευκά μπαλόνια

Πάτρα NEWS10 μήνες ago

Βίντεο : Ξέσπασε ο Λιάγκας για τη νονά της Τζωρτζίνας

Πάτρα NEWS10 μήνες ago

Σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα … Η ζωγραφιά που πρόδιδε την Ρουλα

Πάτρα NEWS10 μήνες ago

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Γιάννης Σαμιώτης για την υπόθεση “Ρούλα”

Πάτρα NEWS10 μήνες ago

Ξανά ο Ρουγκάλας «βλέπει» Κι άλλες συλλήψεις στο θρίλερ της Πάτρας

Πάτρα NEWS10 μήνες ago

Δεν την θέλει ούτε ο δεύτερος δικηγόρος “Νίκος Ιωάννου”

Gossip #Τάσεις6 μήνες ago

Η glam βάπτιση της κόρης τους που έγινε στην Αχαϊα. Εύα Μαυρομάτη κ Αντρέας Πετρόπουλος έκλεψαν την παρασταση

Gossip #Τάσεις6 μήνες ago

Ο Ιδιαίτερος γάμος της Νικολίτσας και του Νώντα στο Σαραβάλι Πατρών – Φωτος Γάμου