Δριμύ ψύχος θα επικρατήσει και σήμερα Δευτέρα 6/02/2023 στην Πάτρα και σε ολόκληρη την Αχαΐα, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».
Σύμφωνα με την πρόβλεψη τις pρωινές ώρες η θερμοκρασία θα πέσει στο -1 βαθμό, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 7 βαθμούς, πολύ κρύο και το βράδυ όπου το θερμόμεντρο θα δείξει μηδέν βαθμούς.
Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με τους ανέμους να φθάνουν και τα 4 μποφόρ.
Στην “κατάψυξη θα μπουν τα ορεινά του νομού με την θερμοκρασία να πέφτει στους -7 βαθμούςκαι την αίσθηση του κρύου να ξεπερνά τους -14.
Αχαΐα: Κλειστά σήμερα τα σχολεία στα Καλάβρυτα
Διακοπή κυκλοφορίας: Επ. Οδ. Καλλιθέας – Προυσού, στο 7ο χλμ, συνέπεια κατολίσθησης. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς. (Αγρίνιο – Καρπενήσι – Προυσός)
Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: Επ. Οδ. Καλλιθέας -Προυσού από το 14ο χιλιόμετρο, θέση Αγία Παρασκευή έως Θέση Αραποκέφαλα, όρια Νομών Αιτ/νίας και Ευρυτανίας. Δ.Α. ΑΧΑΪΑΣ
Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
1. Επ. Ο. Καλαβρύτων –Χιονοδρομικού Κέντρου, από το 8ο έως το πα΄ρκινγκ του Χιονοδρομικού.
2. Επ. Ο. Ακράτας – Ζαρούχλας από ΤΚ Βαλιμής και άνω
3. Ε.Ο. Αιγείρας- Περιθωρίου από το 130ο χιλ, και άνω..
4. Ε.Ο. Αιγείρας – Συνεβρού από το 14ο χιλ και άνω.