Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Φίλιππας Λιάκος: “Τώρα ξεκίνησε να μπαίνει χλώριο στον βιολογικό;”

spot_imgspot_img

“Αγαπητοί μου συνδημότες, οφείλω μια απάντηση στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ Θανάση Πουλίδα, στον οποίο αναγνωρίζω μόνο το ελαφρυντικό της παρθενικής του ενασχόλησης με ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα της περιοχή μας. Τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής του πολίτη, από την πρώτη στιγμή που αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΔ”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππας Λιάκος. Και συνεχίζει:

“Ο αγαπητός συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος και φίλος, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννοσος» στους προβληματισμούς που εξέφρασα για τον βιολογικό καθαρισμό της Κάτω Αχαΐας.

Την χαρακτήρισε «απολύτως υπερβολική», τη στιγμή που υπάρχουν μετρήσεις και αποτελέσματα του της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας, που ελέγχει τις εγκαταστάσεις. Συνεπώς η πρώτη επισήμανση πέφτει στο κενό, αφού τον διαψεύδουν τα στοιχεία και τα αρνητικά αποτελέσματα της αυτοψίας.

Δεύτερον, παρομοίασε τον βιολογικό καθαρισμό ως «βαριά άρρωστο ασθενή». Αγαπητέ πρόεδρε της ΔΕΥΑΔ , εγώ γνωρίζω ότι στα νοσοκομεία για τους βαριά άρρωστους ασθενείς υπάρχουν οι εντατικές μονάδες και άμεση προτεραιότητα στη νοσηλεία. Φυσικά και δεν θα γίνει «σε μια δυο μέρες καλά…», όπως είπες. Δύο ημέρες έχουν περάσει από τότε που ανέλαβες; Μάλλον πάμε στα δύο χρόνια. Μας ενημέρωσες ότι έλειπε χλώριο και τώρα ξεκίνησε να μπαίνει. Τώρα; Λίγο πριν καλέσουμε τους πολίτες να κάνουν μπάνιο στις θάλασσές μας; Άλλοι έχουν ξεκινήσει κιόλας! Ας ελπίσουμε να μη ξαναδούμε τη θάλασσα με περίεργα μαύρα, καφέ ή κίτρινα σημεία, όπως στο παρελθόν.

Το να κριτικάρω, δεν μου είναι καθόλου εύκολο, αγαπητέ μου πρόεδρε, όπως είπες στη συνέντευξή σου. Γιατί είμαι κι εγώ υπεύθυνος για τη δημόσια υγεία των συνδημοτών μου, ως ενεργός δημοτικός σύμβουλος. Μόνο που εσύ είσαι στην καρέκλα του προέδρου της ΔΕΥΑΔ, έχοντας την απόλυτη ευθύνη. Αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό δεν θεωρείται κριτική, αλλά αντιπολίτευση που βοηθά στην παραγωγή έργου και τη δημιουργία. Έστω και μέσα από αντιπαραθέσεις. Για μένα λοιπόν, μετράει μόνο το αποτέλεσμα το οποίο θα το καρπωθεί ο δημότης. Πάνε δύο χρόνια που η παράταξή μου είναι στην αντιπολίτευση. Μην επαναλαμβάνετε στη δημοτική αρχή, τι έκανε ή τι δεν έκανε ο Νικολάου για «συγχωροχάρτι». Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.

Υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα στην υδροδότηση. Οι βλάβες που σημειώνονται είναι σχεδόν καθημερινές. Στη Λακκόπετρα αλλά και άλλες περιοχές του δήμου μας, οι αγωγοί από αμίαντο δεν έχουν αντικατασταθεί. Γνωρίζω ότι έχεις «βουνό» μπροστά σου, όμως θα πρέπει να «ανεβαίνεις» λίγο πιο γρήγορα. Ο χρόνος περνάει και τα προβλήματα διογκώνονται”.

Latest Posts

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κουζίνα

Τελευταια news