Τετάρτη, Απρίλιος 14, 2021

Το επόμενο κατάστημα Γρηγόρης μπορεί να είναι δικό σας!
Η λέξη Γρηγόρης είναι συνυφασμένη στο μυαλό των καταναλωτών με αμέτρητες επιλογές ποιοτικού φαγητού και εκλεκτά χαρμάνια καφέ. Σχεδόν 50 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης λειτούργησε στην Αθήνα και το όνομά του έγινε πολύ γρήγορα γνωστό, τόσο από τους πελάτες που δοκίμασαν τις μοναδικές χειροποίητες πίτες του, όσο και από τους συνεργάτες franchisee που ήθελαν να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα Γρηγόρης. Σήμερα διαθέτει πάνω από 360 καταστήματα Γρηγόρης franchise  σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία και καταλαμβάνει την 1η θέση στην προτίμηση των καταναλωτών για καφέ και φαγητό στην επώνυμη αγορά* και την 9η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερα brand καφέ on-the-go.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του μοντέλου franchise Γρηγόρης είναι η τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει στο franchise. Πρόκειται για ένα brand, που ηγείται σε αυτό τον τομέα και γνωρίζει καλά τα βήματα της επιτυχίας. Ο Γρηγόρης, βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες του franchisee, τους οποίους εκπαιδεύει και καθοδηγεί με στόχο να αναπτύξουν την επιχείρηση και την κερδοφορία τους.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του Γρηγόρη, ξεκινάει να υποστηρίζει τον κάθε  συνεργάτη του, πολύ πριν ανοίξει το κατάστημά του. Από την εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και χώρου, την διαμόρφωση και κατασκευή του καταστήματος, την επιλογή προσωπικού καθώς και την εκπαίδευσή του, οι άνθρωποι του Γρηγόρη είναι εκεί για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα και να εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη μέρα!

Άλλο ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του franchise Γρηγόρης, είναι η μεγάλη αναγνωρισιμότητα και η δύναμη του brand. Πάνω από 250.000 πελάτες επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματά του για να απολαύσουν τα εκλεκτά χαρμάνια καφέ, τις χειροποίητες φρεσκοψημένες πίτες, τις δροσερές σαλάτες, τα φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, καθώς και τα πεντανόστιμα γλυκίσματα που διαθέτει. Με συνεχή επένδυση στην επικοινωνία και το marketing, με πλούσιο προωθητικό υλικό και με εξατομικευμένες ενέργειες προβολής και προώθησης το κάθε νέο κατάστημα Γρηγόρης γίνεται αμέσως γνωστό.
Ταυτόχρονα, η διευρυμένη προϊοντική γκάμα του Γρηγόρη, καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών και ταυτόχρονα προσφέρει στο κατάστημα αυξημένη ημερήσια μέση απόδειξη και κερδοφορία. Επιπλέον, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει ο Γρηγόρης, ανανεώνεται διαρκώς, έτσι ώστε να ικανοποιεί και τους λάτρεις των παραδοσιακών συνταγών και εκείνους που αναζητούν πρωτότυπες γεύσεις, αλλά και όσους ακολουθούν ειδική διατροφή, όπως οι vegan.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο Γρηγόρης διαθέτει όλα του τα προϊόντα σε όλα τα κανάλια (delivery, take away, sit in, κάλυψη εκδηλώσεων) και προσφέρει μία ενιαία Omnichannel εμπειρία στους πελάτες των καταστημάτων του. Έχοντας επενδύσει εγκαίρως στον ψηφιακό μετασχηματισμό, όχι μόνο ήταν πρώτη εταιρία στην καφεστίαση που απόκτησε τη δική της εφαρμογή για Online παραγγελίες, αλλά έχει συνάψει και συμφωνίες με efood & box, προκειμένου να εξυπηρετεί όλους τους καταναλωτές.

Όλα τα παραπάνω, εξασφαλίζουν ότι ένα κατάστημα Γρηγόρης αποτελεί μία ασφαλή επένδυση για όσους θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν την αβεβαιότητα ενός νέου εγχειρήματος.

Λειτουργώντας όλα αυτά τα χρόνια με επιχειρηματικό ήθος και εντιμότητα, ο Γρηγόρης παράγει πλούτο και κέρδη για τους συνεργάτες και την κοινωνία. Το όραμά του είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο, μέσω του καφέ και των γεύσεών του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γίνε και εσύ μέλος αυτής της επιτυχίας με το δικό σου κατάστημα Γρηγόρης!

*Αποτελέσματα βάσει ποσοτικής έρευνας της Alternative για λογαριασμό της Γρηγόρης (Νοέμβριος 2020)skaipatras.gr
Latest Posts

Κουζίνα

Τελευταια news