Τα “σταρατα” λόγια για την ανεργία από τον Αντώνη Γκόλφη

O υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Σπηλιόπουλου “Δυτική Ελλάδα Μπροστά” Αντώνης Γκόλφης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Η Δυτική Ελλάδα μαστίζεται χρόνια τώρα από την ανεργία.
Ειδικότερα σήμερα κάτω από το δύσκολο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης το πρόβλημα έχει γίνει βραχνάς για κάθε νέο άτομο και όχι μόνο αλλά για όλες τις ηλικίες.

Εργαζόμενοι και οικογενειάρχες που επί σειρά ετών εργάζονταν βρέθηκαν εν μία νυκτί άνεργοι.Αυτό σημαίνει ανασφάλεια ,πρακτική δυσκολία επιβίωσης,ψυχολογική κατάπτωση με όλες τις επιπτώσεις της.
Σταθερά η ανεργία στην Δυτική Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση .

Πολλοί λένε είναι η εποχή ,η κρίση και σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Τα προβλήματα του λαού όμως καλούνται να λύσουν οι άνθρωποι που εκτός από υπουργικούς Θώκους εκλέγονται σε εκτελεστικά όργανα με σκοπό να βοηθήσουν τον τόπο στην ανάπτυξη και να καινοτομούν πάνω στα δύσκολα.

Υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης της ανεργίας όπως η μελέτη των προβλημάτων και σχεδιασμός για την αντιμετώπιση τους με τα εργαλεία που έχουμε.Η βασικότερη επένδυση είναι ο άνθρωπος και η τεχνολογία ,οι μηχανές να μην τον αντικαταστήσουν αλλά βοηθήσουν στο έργο του.

Είμαστε στην εποχή της ταχύτητας γιαυτό το πρόβλημα πρέπει γρήγορα να το πιάνουμε στα χέρια μας και να το κάνουμε ευκαιρία,βρίσκοντας πόρους για θέσεις εργασίας.

Οι πόροι βρίσκονται μέσα από τον πλούτο της περιοχής που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε σε όλους τους τομείς.Από τον πρωτογενή τομέα μέχρι την ηλιακή,αιολική ,πράσινη ενέργεια και φυσικά στον ανεκμετάλλευτο , μη προβεβλημένο και αδικημένο πανέμορφο κομμάτι της Δυτικής Ελλάδας , ώστε να αξιοποιηθεί τουριστικά και να έχουμε και τουριστική βιομηχανία.

Όταν το πρόβλημα γίνεται ευκαιρία τότε πάμε μπροστά ,για το καλό της Δυτικής Ελλάδας και των ανθρώπων της”.