Connect with us

Music

«Τα Νούμερα» κλείνουν τον πρώτο κύκλο τους – Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Published

on

«Τα Νούμερα» κλείνουν τον πρώτο κύκλο τους.

Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους – έκπληξη θα παρακολουθήσουμε στο τελευταίο επεισόδιο της ανατρεπτικής μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Όλοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν και «Τα Νούμερα» κλείνουν τον πρώτο κύκλο τους, μέσα στον «κύκλο» ενός group therapy.

Ο καθένας τους λέει στον ψυχοθεραπευτή (Γιώργος Αγγελόπουλος) πώς πέρασε στη «Μάντρα» έναν ολόκληρο χρόνο και πώς θα ονειρευόταν μία δικιά του «Μάντρα». Στις φαντασιώσεις τους, η «Μάντρα» γίνεται από παράρτημα της Λυρικής μέχρι σκυλάδικο του ’80.

Διαφήμιση

Απρόσμενα ντουέτα, μεταμφιέσεις, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του σωματείου των Στρουμφ και ο υπέροχος Θωμάς Ζάμπρας που έχει μία «καλή» κουβέντα για τον καθένα.

Όλα καταλήγουν σε ένα ξέφρενο πάρτι, με τον θρυλικό Ημίσκουμπρα, Δημήτρη Μεντζέλο, την απόλυτη Idra Kayne, τον συγκινητικό αποχωρισμό των ηρώων μας και μία οριστική απάντηση στο αίτημα για «Κροκοδειλάκι Νο. 2».

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς), 45άρης τραγουδιστής – τραγουδοποιός, που οι μέρες της επιτυχίας του έχουν περάσει, έχει ένα επίμονο όνειρο: να αναστήσει το βαριετέ, να ξαναφέρει στη μόδα αυτό που πέτυχε κάποτε ο Αττίκ με τη «Μάντρα», σε πείσμα των καιρών και όσων επιτάσσουν οι νέες μουσικές μόδες.

Ο παλαιάς κοπής παραγωγός Σάκκαρης (Γιάννης Μπέζος) του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει και μάλιστα εκεί ακριβώς που βρισκόταν κάποτε η «Μάντρα».

Καταφέρνει και μαζεύει γύρω του ανορθόδοξη καλλιτεχνική ομάδα από διάφορα «νούμερα» του θεάματος: τον εμμονικό ηθοποιό – μίμο και άσο των μεταμφιέσεων Θανάση (Θανάσης Αλευράς), τον μισάνθρωπο stand up κωμικό Χάρη Γαμμάτο (Χάρης Χιώτης), τη νεαρή σερβιτόρα – τραγουδίστρια Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), τη φεμινίστρια χορεύτρια μπουρλέσκ Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) και τον βουβό μάγο Άλεξ (Aλέξανδρος Χωματιανός).

Λίγο πριν από την πραγμάτωση του σχεδίου, όμως, ο Σάκκαρης πεθαίνει απροσδόκητα και την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), σπουδαγμένος στο Λονδίνο, ταγμένος στο να βγαίνουν τα οικονομικά «νούμερα» και απολύτως εχθρικός σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό όραμα.

Ο Φοίβος, παρά τα εμπόδια, εξασφαλίζει τη συμμετοχή διάσημων γκεστ από τον μουσικό χώρο, που όμως ο καθένας έχει τις δικές του ιδιοτροπίες. Ποια «νούμερα», τελικά, θα υπερισχύσουν; Ο Φοίβος, το όραμά του, η ομάδα και οι καλεσμένοι του ή ο Τζόναθαν και οι new age επιχειρηματικές εμμονές του;

Σε όλα αυτά καταλυτικό ρόλο παίζουν η δυναμική stage manager της «Μάντρας» Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου), ο λαϊκός, θυμόσοφος τεχνικός Παντελής (Θανάσης Δόβρης), η πρώην γυναίκα του Φοίβου Ξένια (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη), η 10χρονη κόρη του (Έβελυν Λύτρα), καθώς και δυο ημίτρελοι μπαρμπέρηδες που έχουν κουρείο ακριβώς δίπλα στη «Μάντρα» (Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα).

Νέμεσις, αλλά και απροσδόκητος σύμμαχος του Φοίβου ο Μενέλαος (Γιάννης Σαρακατσάνης), νυν σύντροφος της γυναίκας του και δικηγόρος – συγγραφέας – μπλόγκερ – δημιουργός απλικέισιον – ινφλουένσερ – εφευρέτης – σεφ και γενικώς εκνευριστικός και «τέλειος».

ΠΗΓΗ μουσικών νέων hit-channel.com

#Τα #Νούμερα #κλείνουν #τον #πρώτο #κύκλο #τους #Όσα #θα #δούμε #στο #τελευταίο #επεισόδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πολιτιστικά3 λεπτά ago

«Αγόρια στο ντους»: H Ευρωπαϊκή Ένωση Παιδικού Κινηματογράφου δικαιώνει την παιδική ταινία

Πάτρα NEWS34 λεπτά ago

Φτιάξτε το δικό σας σούσι με σολομό

Πάτρα NEWS50 λεπτά ago

Αυτό είναι το νέο Beach Bar Restaurant στην Αχαϊα και λέγεται “Kalamaki”

Πάτρα NEWS52 λεπτά ago

Η Σοφία Χαντζή μας υποδέχεται στη Τζουτζούκα στα Βραχνέικα

Πάτρα NEWS59 λεπτά ago

Συγκινητική η παράσταση “Τα κατά Μάρκον» με τον Τάκη Χρυσικάκο

Πάτρα NEWS59 λεπτά ago

Νέα εξάδα υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του σπιράλ με τον Πέτρο Ψωμά – Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις νέων προσώπων από τη δημοτική παράταξη

Πάτρα NEWS60 λεπτά ago

Έρχεται στην Πάτρα η παράσταση “Frida Kahlo, Mε Σπασμένα Φτερά” του Ανδρέα Ζαφείρη

Ειδήσεις2 ώρες ago

Κώστας Πελετίδης: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Χρήστου Ανδρικόπουλου

Ειδήσεις2 ώρες ago

Αίγιο: Στο ΕΚΑΜΕ η Πανηπειρωτική αδελφότητα

Ειδήσεις2 ώρες ago

Βόρεια Προάστια: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ την ώρα που ληστής κολλάει όπλο στο κεφάλι υπαλλήλου

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Την “έσκισαν” σε μπινελίκια οι συγκρατούμενος της Πισπιριγκου. Χαμός στον Κορυδαλλό

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Αινιγματικό σημείωμα, γραμμένο σε γάζα , βρέθηκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Αποκάλυψη : Το βίντεο από την κηδεία της Ίριδας με τα λευκά μπαλόνια

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Βίντεο : Ξέσπασε ο Λιάγκας για τη νονά της Τζωρτζίνας

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα … Η ζωγραφιά που πρόδιδε την Ρουλα

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Γιάννης Σαμιώτης για την υπόθεση “Ρούλα”

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Ξανά ο Ρουγκάλας «βλέπει» Κι άλλες συλλήψεις στο θρίλερ της Πάτρας

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Δεν την θέλει ούτε ο δεύτερος δικηγόρος “Νίκος Ιωάννου”

Πάτρα NEWS2 ημέρες ago

Αυτό είναι το νέο κατάστημα στα Βραχνέικα που τραβάει όλα τα βλέμματα

Gossip #Τάσεις10 μήνες ago

Η glam βάπτιση της κόρης τους που έγινε στην Αχαϊα. Εύα Μαυρομάτη κ Αντρέας Πετρόπουλος έκλεψαν την παρασταση