Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πολλά ερωτηματικά για την αιφνίδια εξέλιξη θανάτου 35χρονης στο Ρίο Νοσούσε επί μήνες αλλά πέθανε από κορονοϊό!

spot_imgspot_img

Τραγικός επίλογος για την Πατρινή Αναστασία Αμτζοπούλου, η οποία από τις 24 Ιανουαρίου έδινε μάχη στη ΜΕΘ και σε κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της .
Σύμφωνα με το συγγενικό της περιβάλλον, δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα και ήταν υγιής, νόσησε στα τέλη Ιανουαρίου. Η επιδείνωση της κατάστασής της επέβαλε τη διασωλήνωσή της στις 24 του ίδιου μήνα.
Δυόμισι μήνες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. Ξεκίνησε από τη ΜΕΘ κορονοϊού όπου μετά από εβδομάδες νοσηλείας βγήκε αρνητική στο τεστ κορονοϊού κι έτσι μεταφέρθηκε στη γενική ΜΕΘ. Ακολούθως μετά τη φροντίδα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού εμφάνισε βελτίωση κι έτσι μεταφέρθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Παθολογική Κλινική. Μάλιστα οι οικείοι της μας μετέφεραν ότι η πορεία της εξελισσόταν ομαλά και οι θεράποντες γιατροί ανέφεραν ότι σύντομα θα διακομιζόταν στην Κλινική Αποκατάστασης ώστε να ξεκινήσει σιγά σιγά η επαναφορά της με την αποκατάσταση της βάδισης και της όλης κινητικότητας.
Την Κυριακή το πρωί επικοινώνησαν από το νοσοκομείο και είπαν ότι η κατάστασή της έχει επιδεινωθεί και είναι πολύ άσχημα. Ο ιός, όπως μας είπαν, είχε καταστρέψει ζωτικά της όργανα.
Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την αιφνίδια αυτή εξέλιξη.skaipatras.gr

Latest Posts

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κουζίνα

Τελευταια news