Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πολιτικός γάμος μέσα στην φύση . Το σημείο του Δήμου Πατρέων που ξεχωρίζει “Studio Pefanis”

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η επιλογή που προτιμάτε για την μεταξύ σας “δέσμευση ζωής” είναι και ο πολιτικός γάμος. Όμως δεν ενθουσιάζεστε με την ιδέα να γίνει στο Δημαρχείο ή γενικά σε κάποιο δημόσιο κτίριο ή σε κάποιο άλλο κτίριο του δήμου κι επιπλέον θέλετε κοντά σας όλους τους αγαπημένους σας. Ονειρεύεστε να ζήσετε την όμορφη μέρα του γάμου σας σε ένα προσεγμένο περιβάλλον μέσα στη φύση, στολισμένο με τα αγαπημένα σας χρώματα και στοιχεία.

Εσείς, φορώντας το νυφικό σας κι ο γαμπρός το κοστούμι του, λάμποντας από χαρά, πρόκειται να υποσχεθείτε ενώπιον όλων των αγαπημένων σας ανθρώπων, να είστε “ο ένας για τον άλλο” και μετά να γιορτάσετε όλοι μαζί αυτό το σπουδαίο βήμα στη ζωή σας!

φωτογράφος γάμων Γιάννης Πεφάνης

Ε, λοιπόν, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε αν γίνεται πολιτικός γάμος που να μοιάζει σε κτήμα. Γίνεται, υπό προϋποθέσεις που συνήθως θέτει κάθε Δήμος.

Ετσι λοιπόν σας παρουσιάζουμε μια διαφορετική λύση μέσα στον Δήμο Πατρέων , εκεί που το καλλιτεχνικό εργαστήρι των Βραχναιίκων , έχει μελετήσει και τοποθετήσει συγκεκριμένο σταθερό στολισμό , ανάμεσα στο γκαζόν με τους ψηλούς φοίνικες και τον παλιό σταθμό τρένων , κάνοντας το σκηνικό να είναι παραμυθένιο .

Υπεύθυνη Αντιδήμαρχος : Αναστασία Τογιοπούλου
Το σκηνικό επιμελήθηκαν οι εργαζόμενοι :
Ελένη Κυριακοπούλου – Ληξίαρχος
Μαρία Γκοτσούλα – Γραμματεας

Δείτε τις φωτογραφίες απο τον Γιάννη Πεφάνη
Studiopefanis.gr

spot_imgspot_img

Latest Posts

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κουζίνα

Τελευταια news