Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης «Το θέλαμε πολύ»

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου καθώς είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”.

«Αισθάνομαι χαρούμενη. Ευτυχισμένη είμαι. Το θέλαμε πολύ, αλλά η καθημερινότητα, όπως βλέπεις, συνεχίζεται. Σε λίγο καιρό θα έρθει το νέο μέλος, όχι τώρα. Έχει περάσει ο καιρός, για αυτό αποφάσισα να το πω μόνη μου. Όλοι οι δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου, παρόλο που το ήξεραν, το σεβάστηκαν και σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα αυτού του γεγονότος και ότι εγώ δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να μιλήσω, οπότε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα το φύλο.

Εντάξει, φτάνει. Μαζί ήμασταν με τον σύζυγό μου, όταν το έμαθα. Συζητάμε σιγά σιγα με τον Μάξιμο, έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Βλέπει την κοιλίτσα και εξοικειώνεται, αλλά όλα αλλάζουν όταν βλέπει το μωρό… Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Η εγκυμοσύνη έχει ενταχθεί στα επεισόδια της σειράς, αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου στο δημοσιογράφο, μη μπορώντας να κρύψει την ευτυχία της.Latest Posts

Κουζίνα

Τελευταια news