Connect with us

STUDIO PEFANIS - photography

Λαμπερός ο γάμος της Γεωργίας και του Νίκου στην Μιτόπολη Αχαϊας . Στιγμές ευτυχίας για το λαμπερό ζευγάρι !

Published

on

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Γιωργία Νικολακοπούλου με τον Νίκο Κουτσαντώνη!!!
Το λαμπερό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ενώπιων Θεού και ανθρώπου.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Μιτόπολη Αχαϊας.
Ακολούθησε δεξίωση στο κατάστημα «Βάκχου Μέλαθρον» όπου οι νιόπαντροι υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους.
Το μενού που απόλαυσαν κέρδισε τις εντυπώσεις και φυσικά αποτέλεσε ξεχωριστή έκπληξη το γεγονός ότι το είχαν επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια οι γονείς της νύφης Ελένη Παναγιωτοπούλου και Δημήτρης Νικολακόπουλος, οι οποίοι διαπρέπουν στον χώρο της μαγειρικής αφού πρόκειται για επαγγελματίες σεφ!!!
Το flashstars εύχεται στην Γιωργία και τον Νίκο βίον ανθόσπαρτον !!!

Φωτογράφιση : Γιάννης Πεφάνης – StudioPefanis.gr
Νυφικό : Ανθή Καρδαρά – Kardara Anthi Atelier.
Κομμωτήριο :Coiffures Mystic.
Στολισμός : Ανδρομάχη Κεπενού – kepenou flower shop – event planner
Κέντρο Δεξιώσεων : «Βάκχου Μέλαθρον»

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Continue Reading

STUDIO PEFANIS - photography

Εντυπωσιακό το σκηνικό ακόμα και στην πρόβα | Η Όπερα “Μάρκος Μπότσαρης” στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρου του Πανεπιστημίου από τον Πολιτιστικό Οργανισμό

Published

on

Με την παρουσίαση της όπερας του Ζακυνθινού δημιουργού Παύλου Καρρέρ « Μάρκος Μπότσαρης», η διαδρομή της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Πάτρα, ολοκληρώνονται την Δευτέρα 13 και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 8.00 το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου, οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του ’21.

Η όπερα παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρώτη στις 30 Απριλίου του 1861 στο δημοτικό θέατρο «Απόλλων» και σημείωσε θριαμβευτική επιτυχία.

Φωτογραφίες | Γιάννης Πεφάνης

Studiopefanis.gr

Ήταν δε τέτοια η αποδοχή από το κοινό της πόλης, που όπως περιγράφει στα απομνημονεύματά του ο Καρρέρ στο τέλος της Α΄ πράξης «εις νεανίας κομψότατα ενδεδυμένος την Ελληνικήν ενδυμασίαν μοι προσέφερεν, επί βελούδινου μικρού προσκεφαλαίου, έναν αργυρούν στέφανον εκ μέρους του πατραϊκού κοινού, εις ένδειξην αγάπης και υπολήψεως. Αυτή η στιγμή είχε τύπον όλως εθνικόν και μεγίστης σημασίας».

Το έργο διέγραψε στη συνέχεια μια εντυπωσιακή πορεία σε σημαντικά Λυρικά Θέατρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στην πορεία, για αδιευκρίνιστους λόγους χάθηκε και στα τέλη του 1950 διασώζονταν μόνο λίγα μέρη.

Πρόκειται για μία όπερα που προσεγγίζει την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και συνδέεται με πολιτικά γεγονότα ξεχωριστής σημασίας, την οποία θα έχει την τύχη να απολαύσει το κοινό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Είναι ένα μελόδραμα σε τέσσερις πράξεις, μέσα από το οποίο εξιστορείται η πορεία και η δράση του Μάρκου Μπότσαρη κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας.

Τη νέα ενορχήστρωση πραγματοποίησε ο Βύρων Φιδετζής το 2013 και αυτή βρίσκεται εγγύτερα στο ύφος της γραφής του Καρρέρ και αναδεικνύει τη συγγένειά του με τις ιταλικές όπερες της εποχής.

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Η όπερα θα παρουσιαστεί σε μορφή concertante με τη συμμετοχή κορυφαίων μονωδών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την 50μελή Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών με τη σύμπραξη επαγγελματιών μουσικών εγνωσμένου κύρους, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βύρωνα Φιδετζή, καθώς και τη συμμετοχή 55μελούς χορωδίας αποτελούμενης από μέλη της χορωδίας «Cantelena», μέλη της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Πατρέων και από ανδρικό χορωδιακό σύνολο από την Αθήνα, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου και Διευθυντή Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός για τις ανάγκες προβολής της παράστασης προχώρησε στην παραγωγή video το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του patrasculture.gr, στη σελίδα του Οργανισμού στο facebook, στο κανάλι του Οργανισμού στο you tube στη διεύθυνση https://youtu.be/_YxxodtzMTM καθώς και στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δήμου και των Νομικών προσώπων του.

*Τη συναυλία μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό φυσικής ανοσίας. Η προμήθεια των εισιτηρίων για την είσοδο στην παράσταση γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr, στο ταμείο του ΔΗΠΕΘΕ στην πλατεία Γεωργίου (Τρίτη με Κυριακή από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ) και στο βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος». Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι τιμές των εισιτηρίων για την συναυλία διαμορφώνονται ως εξής: Γενική είσοδος 10.00 €. Άνεργοι, Φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, 7.00€. Για συλλόγους – σωματεία και για προμήθεια από 10 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ’ άτομο. Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν

Continue Reading

STUDIO PEFANIS - photography

Αυτό ήταν το ζευγάρι που διάλεξε το κέντρο της Πάτρας, για την φωτογράφιση του Γάμου

Published

on

Η Ελένη Νικολακοπούλου “μηχανικός περιβάλλοντος” μαζί με τον Διονύση Γιακουμέλο “Barista” ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία υπέροχη τελετή που τα είχε όλα . Ο γάμος πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Μακρυγιάννη της Πάτρας.

Εδώ όμως συμβαίνει κάτι που δύσκολα τολμάει κάθε νύφη κ γαμπρός στις μέρες μας.
Τα περισσότερα ζευγάρια νιώθουν την ανάγκη να φύγουν μακριά από την πόλη τους και να κάνουν Ίσως αρκετά χιλιόμετρα ή ένα ολόκληρο ταξίδι , προκειμένου να πραγματοποιήσουν την φωτογράφιση του γάμου τους την επόμενη ημέρα, το λεγόμενο after wedding.

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Το νεαρό ζευγάρι διάλεξε την πόλη της Πάτρας και συγκεκριμένα το κέντρο της, για να ολοκληρώσουν την διαδικασία φωτογράφισης με ένα κομβικό για αυτούς σημείο, Αφού όπως αναφέρουν λατρεύουν την πόλη που μεγάλωσαν , με πολλά σημεία της Πάτρας είναι ανταγωνιστικά άλλων περιοχών .

Την επιμέλεια της φωτογράφισης είχε ο Γιάννης Πεφάνης .
Απολαύστε τους

 

Continue Reading

Gossip #Τάσεις

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη βάπτιση του μικρού Γιώργου, του Τάκη Σούκα και της Γωγώ Κακαβα

Published

on

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση του μικρού Γιώργου δημοσιεύθηκαν πριν από λίγες ημέρες μέσα από τα social media από τους γονείς του και πρόκειται για τον Τάκη Σούκα “επιχειρηματία μελισσοκόμο” και την γνώριμη για την δραστηριότητα της Γωγώ Κακαβά, που όλοι γνωρίζουμε από την εστίαση .
Πρόκειται για μία ιδιαίτερη βάπτιση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Σκεπαστό Καλαβρύτων , με τους κουμπάρους να ξεχωρίζουν αφού πρόκειται για τη γνωστή τραγουδίστρια Μαρίνα Λαζαράκη η οποία έχει ιδιαίτερες στενές και φιλικές επαφές με το ζευγάρι και τον Νίκο Σούκα, οποίος αποτελεί μέλος της οικογένειας και πρόκειται για τον αδερφό του πατέρα του παιδιού κ ταυτόχρονα συνέταιρος της μελισσοκομίας Χελμός.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κοσμικό γεγονός για την περιοχή , αφού το ιδιαίτερο καλό προφίλ που κατέχει η οικογένεια έγινε αφορμή να γίνει γνωστο το γεγονός .
Ακολούθησε δεξίωση στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης.

Παρων ήταν και ο ραδιοφωνικός Παραγωγός Μάριος Blackman .

Την φωτογράφιση είχε αναλάβει το studio photography | Γιάννης Πεφάνης

studiopefanis.gr

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Continue Reading

Trending

flashstars.gr