Δευτέρα, Απρίλιος 12, 2021

Κορωνοϊός: 146 νοσηλείες στα νοσοκομεία της Πάτρας, ανάμεσά τους πέντε βρέφη και ένας 7χρονος

Στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας οι νοσηλείες χθες, στο ξεκίνημα της πέμπτης εβδομάδας του σκληρού lockdown στην Πάτρα έφθασαν τις 146, εκ των οποίων οι 27 αφορούν ασθενείς που βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Την Δευτέρα 08/03, στο Πανεπιστηµιακό Νοσοκοµείο της Πάτρας νοσηλεύονταν 61 ασθενείς στις Κλινικές Covid -19 (το µεσηµέρι δόθηκαν δέκα εξιτήρια) και άλλοι 19 στις ΜΕΘ Κορωνοϊού (δυστυχώς απεβίωσε µια ασθενής).

Στο Γενικό Νοσοκοµείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 58 ασθενείς στην Κλινική Λοιµώξεων και άλλοι 8 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πέντε βρέφη κι ένας 7χρονος στην παιδιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου

Πέντε βρέφη και ένα 7χρονο παιδί νοσηλεύονται με κορωνοϊό στην παιδιατρική κλινικη του ΠΓΝΠ. Στην κλινική νοσηλεύονται δύο βρέφη 6 μηνών, ένα 4 μηνών ένα 2,5 μηνών κι ένα 56 ημερών. Στην κλινική νοσηλεύεται και ένα 7χρονο το οποίο αναμένεται να λάβει σήμερα εξιτήριο. Εξιτήριο έλαβε από τη ΜΕΘ Παίδων όπου και νοσηλευόταν με κορωνοϊό και έχοντας και υποκείμενα νοσήματα ο 9χρονος από την Κιβωτό της αγάπης ενώ καλύτερη είναι η εικόνα της υγείας του 6χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων με μεταφλεγμονώδες σύνδρομο λόγω του κορωνοϊού από τον οποίο έχει προσβληθεί και αναμένεται άμεσα να πάει στην Παιδιατρική.

westcity.gr

Latest Posts

Κουζίνα

Τελευταια news