Connect with us

Πάτρα NEWS

Εξώδικο του Σπύρου Μυλωνά  στον «Νεολόγο» των Πατρών || Πάτρα

Published

on

Από τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Μυλωνά, λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω εξώδικο:

«Στο πρωτοσέλιδο της από 13/1/2023 εβδομαδιαίας εφημερίδας ενημέρωσης και αγγελιών με τον τίτλο «ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» Σεις αναγράφετε, συνοδευόμενο με φωτογραφία μου, «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ. ¨ΕΜΠΛΟΚΗ¨ ΜΥΛΩΝΑ. Πληθώρα συμβάσεων και απευθείας αναθέσεων έχει υπογράψει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, το διάστημα από το 2020 μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου 2022, με τις εταιρείες που εμπλέκονται αυτό το διάστημα σε μια έντονη πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, στον απόηχο των δημοσιευμάτων για…χορό συμφωνιών ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.» Μάλιστα το ως άνω επίμαχο άρθρο είναι ανυπόγραφο, χωρίς συντάκτη αυτού.

Επίσης, το ως άνω πρωτοσέλιδο άρθρο-ρεπορτάζ, παραπέμπει στην συνέχεια στις σελίδες 16-17 του ως άνω εντύπου τη εφημερίδας Σας, και δη στη σελίδα 16 αναφέρει το άρθρο-ρεπορτάζ Σας, ξανά συνοδευόμενο με φωτογραφία μου, τις παρακάτω αναλήθειες και συκοφαντικούς ισχυρισμούς και δη: « 420 συμβάσεις ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ σε τρία χρόνια από το Δημόσιο… Πληθώρα συμβάσεων και απευθείας αναθέσεων έχει υπογράψει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, το διάστημα από το 2020 μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου 2022, με τις εταιρείες που εμπλέκονται αυτό το διάστημα σε μια έντονη πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, στον απόηχο των δημοσιευμάτων για…χορό συμφωνιών ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα κεντρικού μέσου ενημέρωσης, ¨οι Ανδρέας Κουτούπης και Ανδρέας (Άκης) Ροδάκος, έχουν εξασφαλίσει την τελευταία τριετία, μέσω διάφορων εταιρειών συμφερόντων τους, σχεδόν 420 συμβάσεις αξίας 5,5 εκατομμυρίων ευρώ από το Δημόσιο, μέσα από απευθείας αναθέσεις και διαγωνιστικές διαδικασίες¨. Από εκεί και πέρα, ερευνώντας την όλη υπόθεση, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο ΝΕΟΛΟΓΟΣ των Πατρών, προκύπτει ότι ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, εμπλέκεται στη συνολική αυτή δραστηριότητα, με ποσά που προκαλούν αίσθηση για τα τοπικά δεδομένα και για ένα μικρό σχετικά Δήμο, όπως αυτός της Δυτικής Αχαΐας, μέσα μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα…»

Τα παραπάνω αναφερόμενα στο φύλλο της από 13/1/2023 εφημερίδα Σας διακινήθηκε μέσω των πρακτορείων Σας και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας Σας και όλα τα ανωτέρω, προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή μου και έχουν στόχο να με πλήξουν ως δήμαρχο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, να προσβάλλουν και να αποδομήσουν το κύρος μου ως δήμαρχο του δήμου Δυτικής Αχαΐας, ενώ γνωρίζετε καλά ότι εγώ με την ιδιότητα μου ως δήμαρχος, σύναψα νόμιμα συμβάσεις όπως ο νόμος ορίζει και ειδικότερα είναι γνωστό ότι εγώ ως δήμαρχος, έχω την εκ του νόμου αρμοδιότητα σύναψης συμβάσεων με απευθείας ανάθεση αφού οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης με βάση την κείμενη νομοθεσία του άρθρου 168 του Ν. 4270/2014 (Ε.τ.Κ, τχ Α φ. 143/28-6-2014) οφείλουν να εφαρμόσουν σύστημα και διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου, όπως ο νόμος 4412/2016 προβλέπει (προσαρμογή στις οδηγίες 2014/241 ΕΕ και 2014/25/ΕτΚ τχ Α, Φ 147/8-8-2011)

Όλες οι ως άνω συμβάσεις που συνήφθησαν σύμφωνα με τις ως διατάξεις και έγινε για κάθε σύμβαση, μελέτη του αυτοτελούς τμήματος τοπικής και οικονομικής ανάπτυξης ως επίσης πρωτογενές αίτημα, τεκμηριωμένο αίτημα διατακτικού για ανάληψη υποχρέωσης, πρόσκληση-εκδήλωση ενδιαφέροντος-υποβολή προσφοράς και προσφορά που υποβάλλεται από την εταιρεία και την σχετική ανάλογη απόφαση.

Ούτω απ’όλα τα ανωτέρω, προκύπτει αβίαστα ότι οι συμβάσεις που συνήφθησαν με το Δήμο Δυτικής Αχαΐας είναι για τα έτη 2020-2022 και είναι επτά (7) συμβάσεις και ουχί τετρακόσιες είκοσι (420) στον αριθμό.

Κατηγορηματικά δηλώνω ότι στόχος του δημοσιεύματος σας είναι -με πλήρη γνώση σας και σκοπό- πολιτική και ηθική μου εξόντωση, αφού ξέρετε ότι δεν υπάρχει «χορός» συμφωνιών ύψους δήθεν 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν υπάρχουν συμφωνίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δεν υπάρχει πληθώρα συμβάσεων και απευθείας αναθέσεων που να έχω υπογράψει το διάστημα από το έτος 2020 έως το έτος 2022 με τις εταιρείες που τεχνηέντως με συνδέετε και με δυσφημίζετε.

Επίσης από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει, όπως αναληθώς αναφέρετε στο επίμαχο άρθρο Σας, ότι εγώ ως δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας εμπλέκομαι σε συνολική δραστηριότητα συμβάσεων με δήθεν συμφωνίες ποσού 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Και επιπλέον, έχοντας υπερχειλή δόλο, αποκρύπτετε ότι ανάλογες συμβάσεις έχουν συνάψει με τις εταιρείες «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ» και Ηρώδη-Ανδρέα Ροδάκο, ο Δήμος Πατρέων, το πολιτιστικό τμήμα του Δήμου Πατρέων, ο Δήμος Αιγιάλειας, το Λιμενικό Ταμείο Πατρών, το Λιμεναρχείο, το Νοσοκομείο «ο Άγιος Ανδρέας», ο Δήμος Ηλίδος και ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και άλλα ενδιαφερομένα αυτοδιοικητικά και εν γένει νομικά πρόσωπα, με τα οποία η δημοσιογραφική σας «έρευνα» σωστά δεν ασχολείται.

Ούτω, το επίμαχο άρθρο- «ρεπορτάζ» Σας, θέλει και στοχεύει στο να πλήξει το κύρος μου, την τιμή και την υπόληψη μου και να αποδομήσει το έργο μου ως δημάρχου και ως υποψηφίου Δημάρχου για την επομένη 5ετια, παρεμβαίνοντας δηλαδή μεροληπτικά στην προεκλογική διαδικασία με καταφανή στόχο την παραγωγή πολιτικού οφέλους σε άλλον ή άλλους υποψήφιους δημάρχους.

Μάλιστα, η ιδιωτική επιστολή που αποστείλατε στο Δήμο μας με ημερομηνία 11-1-2023 και που υπογράφετε από τον εκδότη σας περί δήθεν μη παροχή δημοσιεύσεων, αποφάσεων και προκηρύξεων του Δήμου μας στα έντυπα του ομίλου σας Plus Media, θα μπορούσε να θεωρηθεί από κάποιο δικαστήριο ως παράνομη, πέραν του ότι εμφανίζει ένα επιπλέον κίνητρο για το λόγο της εις βάρος μου συκοφαντικής επίθεσης.

Θα είχε βεβαίως ενδιαφέρον χάριν της διαφάνειας που πρέπει να υπάρχει στον έντυπο τύπο να γνωστοποιήσετε δημοσίως και αυτοβούλως στο επόμενο φύλο σας τυχόν συμβάσεις- αναθέσεις έργου που έχετε λάβει εσείς ή συνεργαζόμενα σας πρόσωπα από άλλα νομικά πρόσωπα (πλην των ανωτέρω ρητά περιγραφομένων).

Καταλήγοντας δηλώνω ότι με δόλο, πρόθεση και χωρίς κανένα στοιχείο με εμφανίζετε αναληθώς να εμπλέκομαι σε συνολική δραστηριότητα συμβάσεων με δήθεν συμφωνίες ποσού 5,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ γνωρίζετε ότι συμβάσεις με απευθείας ανάθεση έχουν συνάψει όλα τα ανωτέρω αναφερόμενα νομικά πρόσωπα, ήδη από το έτος 2017.

Επειδή η παραπάνω συμπεριφορά Σας είναι παράνομη, αυθαίρετη, προσβλητική και συκοφαντική.

Προς τούτο ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για το ως άνω προσβλητικό και συκοφαντικό άρθρο-ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην από 13/01/2023 εβδομαδιαία εφημερίδα ενημέρωσης και αγγελιών με τον τίτλο «ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» και Σας ΚΑΛΩ, στο αμέσως επόμενο φύλλο σας και σε κάθε περίπτωση εντός της τασσόμενης εκ του νόμου προθεσμίας δέκα (10) ημερών, όπως δημοσιεύσετε αυτολεξεί στην πρώτη σελίδα και στις σελίδες 16-17 του εντύπου σας την παρούσα και σε έκταση και μέγεθος ανάλογο με το συκοφαντικό ρεπορτάζ σας, το οποίο οφείλετε επίσης κατά νόμο να μου κοινοποιήσετε, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας, ανακαλώντας ταυτόχρονα τα όσα αναληθώς και συκοφαντικώς καταγράψατε και διακινήσατε δια του ως άνω έγγραφου τύπου Σας στην πόλη των Πατρών και σε όλο το νομό Αχαΐας και εκτός νομού και εν τέλει, σας καλώ όπως απέχετε στο μέλλον από αντίστοιχα δυσφημιστικά και μειωτικά της προσωπικότητας μου, δημοσιεύματα.  

Άλλως, σε περίπτωση απράκτου της ως άνω προθεσμίας, Σας κάνω γνωστό ότι θα προσφύγω στα αρμόδια ποινικά και πολιτικά δικαστήρια προς αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου και προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης μου με ανάλογη χρηματική ικανοποίηση.

Με την ρητή επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμα και αξίωση μου. 

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτούς που απευθύνεται αύτη προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας άμα ταύτην ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως του».

Οφειλόμενη απάντηση στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Σπύρο Μυλωνά:

Είναι, πιστεύουμε, απολύτως σαφή, για όλους τους αναγνώστες, τα γραφόμενα στην εφημερίδα «Νεολόγος» των Πατρών, σχετικά με τις συμφωνίες του Δήμου Δυτ. Αχαίας με εταιρείες που δεν έχουν έδρα στην Αχαΐα και παρείχαν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε Δήμους εκτός της έδρς τους. Το ζήτημα των συμβάσεων συγκεκριμένων εταιρειών με φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Οργανι-σμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι ένα θέμα που απα-σχόλησε την κεντρική ειδησεογραφία και αποτέλεσε ζή-τημα αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με αυτό το ερέθισμα, ο «Νεολόγος» των Πατρών ασχολήθηκε με το θέμα και παρουσίασε στο φύλλο της 13ης Ιανουαρίου 2023, τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Δήμος Δυτ. Αχαίας με τις συγκεκριμένες εταιρείες. Κάτι που άλλωστε, ούτε ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος αμφισβητεί.

Επειδή όμως, όπως φαίνεται από την εξώδικη δήλωση, δεν έγιναν κατανοητά από τον κ. Δήμαρχο σημεία του ρεπορτάζ, θα επιχειρήσουμε να τα αποκρυσταλλώσουμε:

Πρώτα από όλα, η λέξη «πληθώρα» που χρησιμοποιή-θηκε από τον συντάκτη για τις αναθέσεις και τις συμ-βάσεις, αναφέρεται στην αναντιστοιχία πληθυσμού και συμφωνιών, σε σύγκριση με άλλους Δήμους της Αχαΐας και της χώρας, ιδιαίτερα όταν ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας με ετήσιο προϋπολογισμό 22 εκατομμυρίων ευρώ έχει υπογράψει επτά συμβάσεις ύψους 120.000 ευρώ, ενώ ο Δήμος Πατρέων – επειδή ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε σε αυτόν – από την έρευνα που έχουμε κάνει- έχει υπογρά-ψει το ίδιο διάστημα μόλις μία σύμβαση με τη συγκε-κριμένη εταιρεία, ύψους 9.920 ευρώ, με ετήσιο προϋπο-λογισμό 289 εκατομμύρια ευρώ. Η σύγκριση αφορά μόνο στους Δήμους και όχι στους Οργανισμούς τους, μιας και τα στοιχεία που παρουσιάσαμε στο προηγούμενο φύλλο του «Νεολόγου» των Πατρών αφορούν τις συμβάσεις του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ουδέποτε η εφημερίδα κατηγόρησε τον κ. Δήμαρχο Δυτ. Αχαίας για παράνομες απευθείας αναθέσεις και συμβά-σεις, αφού στο επίμαχο ρεπορτάζ αναγράφεται ρητώς πως είναι νόμιμες. Γράψαμε επί λέξει: Πληθώρα συμ-βάσεων και απευθείας αναθέσεις έχει υπογράψει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, το διάστημα από το 2020 μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου 2022, με τις εταιρείες που εμπλέκονται αυτό το διάστημα σε μία έντονη πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, στον απόηχο των δημοσιευμάτων (βλ. Εφημερίδα των Συντακτών, που είχε αναφερθεί στο θέμα πριν από την  εφημερίδα μας)  για… χορό συμφωνιών ύψους 5,5 εκα-τομμυρίων ευρώ. Γράψαμε λοιπόν ότι οι εταιρείες εμπλέκονται σε νόμιμες συμφωνίες, το οποίο αναφέραμε και ρητώς στο ρεπορτάζ, οι οποίες για την αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι ηθικές.

Δεν υποστηρίξαμε ποτέ ότι ο Δήμαρχος έχει υπογράψει 420 συμβάσεις αξίας 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο «Νεολόγος» των Πατρών διεξάγει ευρεία έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως άλλωστε επιβάλλει το δημο-σιογραφικό μας λειτούργημα και ελέγχου των εκάστοτε Αρχών, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, για την από-τελεσματική ενημέρωση των πολιτών. Δεν κρίνουμε εμείς, ούτε δικάζουμε. Αρμόδιοι γι αυτά είναι η Δικαιο-σύνη και σε πολιτικό επίπεδο οι πολίτες με τη ψήφο τους.

Πιστεύουμε ότι είναι απολύτως σαφές ότι σε καμία περίπτωση η εφημερίδα μας δεν ήθελε να «πλήξει την τιμή και την υπόληψή του κ. Δημάρχου, ούτε τον θεσμικό του ρόλο», αφού απεναντίας με όσα ισχυρίζεται, απαντούμε με την  φιλοξενία του έργου και των απόψεών του στα Μέσα Ενημέρωσης του Ομίλου μας. Πιο κάτω παραθέτουμε τη μεγάλη συνέντευξη που είχατε παραχωρήσει στο «Νεολόγο» των Πατρών, στις 6 Αυγούστου του 2021, αλλά και – αντιπροσωπευτικά – ρεπορτάζ και δράσεις του Δήμου Δυτικής Αχαΐας που έχουμε δημοσιοποιήσει.

Άλλωστε νομίζουμε ότι ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος αφού επικαλείται τη διαφάνεια θα έπρεπε σε απόδειξη της εν λόγω αρχής να δημοσιοποιήσει αυτοβούλως πόσες συμβάσεις και έναντι ποιού ύψους χρημάτων, έχει υπογράψει ο Δήμος με τις συγκεκριμένες ή και άλλες εταιρείες.

Εν κατακλείδι, θεωρούμε ότι ο κ. Δήμαρχος εντελώς άστοχα και με φόντο τις δημοτικές εκλογές και των αντιθέσεων μεταξύ των υποψηφίων θεώρησε ως αναγ-καίο να επιτεθεί και μάλιστα με βαριές εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε στην ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κατά του «Νεολόγου» των Πατρών, σε ΜΜΕ που αναδεικνύουν μάλιστα τις δράσεις σας, επειδή είναι υποχρεωμένα ως εκ της αποστολής τους να ελέγχουν , την εκάστοτε εξουσία.

Άλλωστε, οι φραστικές επιθέσεις κατά πολιτικών σας αντιπάλων, εντός ή εκτός εισαγωγικών, με βαριές εκφράσεις είναι κάτι που συνηθίζετε, εάν κρίνουμε από τις δημόσιες αναρτήσεις στις σελίδες σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε μία τέτοια διαδικασία και να εμπλακούμε στους οποιουσδήποτε «τσακωμούς», που κάθε άλλο αφορούν ή εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών.

Τα ΜΜΕ είναι διαχρονικοί και όχι αλά καρτ σύμμαχοι οποιουδήπτε, και έχουν ως μόνη τους αποστολή την αντικειμενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση των δημοτών σας. Η απόπειρα λογοκρισίας και οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους – που παραπέμπουν σε άλλες εποχές- δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, ενώ να είστε σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, με την ίδια όρεξη και αποτελεσματικότητα. Θα δημοσιοποιούμε το έργο κάθε δημοτικού άρχοντα αλλά και κάθε πολιτικού και παράλληλα θα το ελέγχουμε δημοσιογραφικά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Νεολόγος

πηγή DETE.GR

#Εξώδικο #του #Σπύρου #Μυλωνά #στον #Νεολόγο #των #Πατρών #Πάτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lifestyle13 δευτερόλεπτα ago

My Style Rocks: 2 νέες παίκτριες προκαλούν αίσθηση και απειλές για αποχώρηση

Lifestyle12 λεπτά ago

Ο Χρήστος Μάστορας απαντά για το «φιλί» με την Δέσποινα Βανδή που συζητήθηκε

Ειδήσεις14 λεπτά ago

Πάτρα: Το Πασχαλινό παζάρι της Φλόγας επιστρέφει – Πού και πότε θα γίνει

Ειδήσεις15 λεπτά ago

Βραζιλία: Πήρε το μαχαίρι, σκότωσε καθηγήτρια και τραυμάτισε ακόμα πέντε άτομα σε σχολείο 

Ειδήσεις25 λεπτά ago

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα του διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Ειδήσεις31 λεπτά ago

Κέρκυρα: Βρέθηκαν νεκρές δύο γυναίκες μέσα στο σπίτι τους – BINTEO

Ειδήσεις32 λεπτά ago

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το «Panic Button», το κουμπί πανικού για ενδοοικογενειακή βία 

Lifestyle47 λεπτά ago

Γιάννης Λουκάκος: «Μετά το MasterChef τριπλασιάστηκε η ζήτηση στο εστιατόριό μου»

Ειδήσεις49 λεπτά ago

Λαγονήσι: Ρώσος έψαχνε τον 16χρονο στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς 

Ειδήσεις50 λεπτά ago

Κονγκό: Viral έγιναν ανθρακωρύχοι που βγαίνουν ζωντανοί από κατολίσθηση

Πάτρα NEWS12 μήνες ago

Την “έσκισαν” σε μπινελίκια οι συγκρατούμενος της Πισπιριγκου. Χαμός στον Κορυδαλλό

Πάτρα NEWS12 μήνες ago

Αινιγματικό σημείωμα, γραμμένο σε γάζα , βρέθηκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα NEWS12 μήνες ago

Αποκάλυψη : Το βίντεο από την κηδεία της Ίριδας με τα λευκά μπαλόνια

Πάτρα NEWS12 μήνες ago

Βίντεο : Ξέσπασε ο Λιάγκας για τη νονά της Τζωρτζίνας

Πάτρα NEWS12 μήνες ago

Σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα … Η ζωγραφιά που πρόδιδε την Ρουλα

Πάτρα NEWS12 μήνες ago

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Γιάννης Σαμιώτης για την υπόθεση “Ρούλα”

Πάτρα NEWS12 μήνες ago

Ξανά ο Ρουγκάλας «βλέπει» Κι άλλες συλλήψεις στο θρίλερ της Πάτρας

Πάτρα NEWS12 μήνες ago

Δεν την θέλει ούτε ο δεύτερος δικηγόρος “Νίκος Ιωάννου”

Gossip #Τάσεις8 μήνες ago

Η glam βάπτιση της κόρης τους που έγινε στην Αχαϊα. Εύα Μαυρομάτη κ Αντρέας Πετρόπουλος έκλεψαν την παρασταση

Gossip #Τάσεις9 μήνες ago

Ο Ιδιαίτερος γάμος της Νικολίτσας και του Νώντα στο Σαραβάλι Πατρών – Φωτος Γάμου