Connect with us

Ειδήσεις

Εισαγγελική παρέμβαση για επεισόδιο με οπαδικές απειλές έξω από το Πολυκλαδικό

Published

on

Πηγή zougla.gr


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, 08:14

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές τέσσερις ανήλικους, οι οποίοι απείλησαν να χτυπήσουν 50χρονο, σημειώθηκε την Τρίτη (31/1) στις 11 το πρωί έξω από το διδακτήριο του Πολυκλαδικού στη Νέα Ιωνία, ενώ λίγη ώρα αργότερα υπήρξε «επιδρομή» σε τρία σχολεία του Βόλου από 20 άτομα με καδρόνια που επέβαιναν σε μηχανάκια. Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ερευνά την υπόθεση της επιδρομής στην οποία εμπλέκονται μαθητές και εξωσχολικοί, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει προσαγωγές.

«Γίνεται έρευνα, εξετάζονται άτομα, αλλά δεν προχωρήσαμε σε προσαγωγές» ήταν η ολιγόλογη απάντηση υψηλόβαθμου αξιωματικού. Οι τρεις διευθυντές των σχολείων του Βόλου που δέχτηκαν τραμπούκικη επιδρομή από μαθητές και εξωσχολικούς, που κρατούσαν καδρόνια, κατέθεσαν μηνήσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδη. Τα σχολεία που έγιναν οι ζημιές είναι το 3ο ΕΠΑΛ, το 7ο και το 3ο ΓΕΛ.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ. Φασούλα διέταξε προκαταρκτική για το επεισόδιο με τον 50χρονο που τρομοκρατήθηκε από τις απειλές έξω από το Πολυκλαδικό, κίνηση που δείχνει ότι οι υποθέσεις συνδέονται και πρέπει να ξετυλιχθεί το «κουβάρι».

Σύμφωνα με την καταγγελία του 50χρονου, οι τέσσερις ανήλικοι τον πλησίασαν την ώρα που περνούσε έξω από το σχολείο κατευθυνόμενος στο κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας. Στο πεζοδρόμιο βρίσκονταν περισσότερα από δέκα παιδιά, όταν τέσσερα από αυτά, ηλικίας περίπου 14-17 ετών, κινήθηκαν προς το μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι. Εκείνος προσπάθησε να τους αποφύγει, όμως οι ανήλικοι επέμεναν στην ερώτησή τους και παράλληλα κινήθηκαν με απειλητική πρόθεση εναντίον του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο.

«Μου την πέσανε και με ρώτησαν εμένα που είμαι 50 χρόνων και χωρίς να έχω κάποιο διακριτικό ή τατουάζ τι ομάδα είμαι. Όταν τους είπα γιατί ρωτάτε ρε παιδιά, εγώ θα ήμουν πατέρας σας, εκείνοι συνέχισαν. Έκαναν και κινήσεις να με χτυπήσουν, μάλιστα ένας προσπάθησε να με κλωτσήσει στο πρόσωπο. Δεν έδειξα σημάδια φόβου γιατί ήξερα πως, ότι και να έλεγα δεν θα κάνανε κάτι σε έναν 50χρονο. Αλλά σε ένα παιδί της ηλικίας τους; Τελικά δεν απάντησα και τότε τρία παιδιά μου είπαν “μπάρμπα θα λες ΠΑΟΚ” και φύγανε», περιέγραψε χαρακτηριστικά το περιστατικό ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος προχώρησε σε επώνυμη αναφορά στην αστυνομία.

Πηγή: gegonota.news


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, 08:26

Πηγή zougla.gr

#Εισαγγελική #παρέμβαση #για #επεισόδιο #με #οπαδικές #απειλές #έξω #από #το #Πολυκλαδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πάτρα NEWS1 έτος ago

Την “έσκισαν” σε μπινελίκια οι συγκρατούμενος της Πισπιριγκου. Χαμός στον Κορυδαλλό

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Αινιγματικό σημείωμα, γραμμένο σε γάζα , βρέθηκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Αποκάλυψη : Το βίντεο από την κηδεία της Ίριδας με τα λευκά μπαλόνια

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Βίντεο : Ξέσπασε ο Λιάγκας για τη νονά της Τζωρτζίνας

Πάτρα NEWS1 εβδομάδα ago

Αυτό είναι το νέο κατάστημα στα Βραχνέικα που τραβάει όλα τα βλέμματα

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα … Η ζωγραφιά που πρόδιδε την Ρουλα

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Γιάννης Σαμιώτης για την υπόθεση “Ρούλα”

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Ξανά ο Ρουγκάλας «βλέπει» Κι άλλες συλλήψεις στο θρίλερ της Πάτρας

Πάτρα NEWS1 έτος ago

Δεν την θέλει ούτε ο δεύτερος δικηγόρος “Νίκος Ιωάννου”

Gossip #Τάσεις10 μήνες ago

Η glam βάπτιση της κόρης τους που έγινε στην Αχαϊα. Εύα Μαυρομάτη κ Αντρέας Πετρόπουλος έκλεψαν την παρασταση