Παρασκευή, 25 Ιουνίου, 2021
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Από σήμερα το Αρχαιολογικό Μουσείο με θερινό ωράριο λειτουργίας

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Από σήμερα, Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών θα ισχύει το θερινό ωράριο λειτουργίας του, δηλαδή το Μουσείο θα είναι ανοικτό για το κοινό από Δευτέρα-Κυριακή 8.00 π.μ 20.00μ.μ, και θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2021, την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 και ώρες 11.00-12.30 με ψηφιακό διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: “Archaeological Museum of Patras meets Erasmus”, που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν εξήντα (60) συνολικά μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί του 45ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και των συνεργαζόμενων ευρωπαϊκών σχολείων από την Ιταλία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τουρκία και Τσεχία στο πλαίσιο “Erasmus+ ΚΑ229 «ECOgeeks in action promoting science and ecology in primary classroom”.

 

Υπεύθυνες σχεδιασμού και υλοποίησης προγράμματος: Λίλα Κουτσουμπελίτη (αρχαιολόγος), Γεωργία Μανωλοπούλου (Μουσειολόγος).

 

Διευθύντρια 45ου Δημοτικού Σχολείου : Ερμιόνη Τσιλιγκιριάν

 

Αρχαιολογικό Μουσείο ΠατρώνΝ. Ε. Ο. Πατρών-Αθηνών 38-40, Πάτρα

Τηλ.: 2613 616100

Ε-mail: efaacha@culture.gr

website:www.ampatron.grLatest Posts

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κουζίνα

Τελευταια news