Connect with us

Gossip #Τάσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος : Πίστευα στην φωνή του και έδωσα μεγάλη μάχη για τον Οικονομόπουλο

Published

on

Αναμνήσεις από τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης και της μουσικής σκηνής ξεθάβει το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός παρουσιαστής θυμήθηκε την εποχή του Dream Show και με αφορμή τους παίκτες που βγήκαν από τον διαγωνισμό και έκαναν τελικά καριέρα, μίλησε για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Όπως ανέφερε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο ίδιος είχε δώσει «μεγάλη μάχη», προκειμένου να περάσει ο τραγουδιστής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αφού στην επιτροπή δεν άρεσε καθόλου η εμφάνισή του.

«Κόπηκε από τους συνεργάτες μου, τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Είχε έρθει με μεζ μαλλί, αδυνατούλης. Εγώ του έκανα μία συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο, κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή, κάτι που εγώ αγαπάω πολύ. Έβλεπα μία καθαρή φωνή που σε χτυπάει στο “δόξα πατρί”. Ξαφνικά, την ημέρα που ήταν να κρίνουμε, άκουγα όλο “όχι”. Τους πήρα αλλού τότε να τους μιλήσω και ένας συνεργάτης μου, μου λέει “αν μπει ο Οικονομόπουλος, εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι κι ο Οικονομόπουλος θα μπει και εσύ θα μείνεις. Ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μου κάνετε δικιά μου προσωπική χάρη», είπε χαρακτηριστικά.

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Στη συνέχεια, ανέφερε πως οι συνεργάτες του νόμιζαν ότι ήθελε να τον περάσει λόγω της καταγωγής του, μιας και είναι από την Πάτρα. Όμως, εκείνος τους εξήγησε πόσο πιστεύει σε εκείνον.

«Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε ποτέ ριάλιτι, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του, γιατί ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Βγήκε από αυτή την εκπομπή και τον πήραν χαμπάρι. Ενώ ήταν να τον αναλάβει ο Ηλίας, ήρθε ένας επιχειρηματίας, του έκλεισε το μάτι, του μίλησε και τον πήρε πριν ο αλέκτωρ λαλήσει. Εγώ ήμουν εκτός σε όλα αυτά. Δεν ξέρω αν το ξέρει και ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα “προσωπική μάχη” και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό, γιατί με συγκινεί η φωνή του, όποτε τον ακούω. Μπορεί να μην τρελαίνομαι με τα τραγούδια του, αλλά η φωνή του με συγκινεί απίστευτα», δήλωσε.

Continue Reading

Gossip #Τάσεις

Αυτός είναι ο πατρινός επιχειρηματίας που θα δούμε στο DEAL .

Published

on

Ο Κωνσταντίνος Φλωράτος είναι το επόμενο πατρινό πρόσωπο που θα δούμε στα γυρίσματα του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιου DEAL .

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Η είδηση έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό κ μέσω των social media όπως το πρόβαλλε ο ίδιος μέσω του Facebook .

Continue Reading

Gossip #Τάσεις

Σιγά μην έχανε τέτοια ευκαιρία ο Μάριος Blackman

Published

on

Ο αγαπητός Μάριος Blackman βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει στα χιόνια . Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά χιλιόμετρα για να τα δει , αφού λόγο κακοκαιρίας , ήταν σχεδόν δίπλα του.

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Μόνο που δεν χαλάρωσε ο Μάριος , αφού έκανε πάλι τα δικά του κ κέντρισε το ενδιαφέρον του ιντερνετικούς κοινού με το ταλέντο του .

Continue Reading

Gossip #Τάσεις

Μεγάλη Ευτυχία για την οικογένεια του Δάκη Βρασίδα . Δείτε τον λόγο.

Published

on

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δάκης Βρασίδας , δήλωσε την μεγάλη του ευτυχία κ μέσω των social media και ο λόγος είναι ιδιαίτερος όπως για κάθε πατέρα .

Διαφημιστική πρόταση για όλες τις γυναίκες Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων με ένα CLIK

Η κόρη του έγινε επίσημα δικηγόρος . Πρόκειται για την Κορίνα Βρασίδα η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της , στην νομική .

Εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία .

 

Continue Reading

Trending

flashstars.gr